jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 11/04/2018

YOUR SUMMER WARDROBE – SORTED!

Of je nou wel of niet goede voornemens van oud en nieuw hebt waargemaakt voor je summer-body goals, we´ve got you covered met de leukste zwemkleding collectie voor dit holiday-season . Met een hele reeks nieuwe dames items van al je favoriete merken, waaronder adidas, Fila, Ellesse en SikSilk, hebben we dit seizoen alles in huis.

Slip ´n slide met de uitgebreide sliders collectie, heb jij de trending Adilette slides van adidas al? Benyonce is een groot fan van slides, dus stijl een paar IVY PARKslides zoals Beyonce onder je laid-back zomer outfit. Andere grote namen zoals Juicy Couture, Puma en Nike (om er maar een paar te noemen) droppen de leukste slides voor jouw voeten in het zand of aan het zwembad!

Heb je nog een beetje ruimte over in je koffer voor een extra bikini? (like who doesn´t?…) ga dan voor de bijpassende Tape Bikini-set van Ellesse. Een bikini met een comfrotabele fit en gemerkte tape randen voor een sportieve uitstraling. De Tape bikini items van Ellesse zijn ook perfecte layer-pieces voor elke festival outfit.

Of je nu aan het chillen bent aan het zwembad of op het strand, de Fila Zip-zwempak, Zip-binitop en broekje brengen je een sportief design. Mix en combineer met verschillende kleuren en stijlen voor een opvallende look, of houd het lief en eenvoudig met de Tape Bikini Top!

Pink Soda Sport komt exclusief voor JD met tropische patronen, en SikSilk met minimalistische designs.  Om het je gemakkelijk te maken, hebben we onze favoriete vakantiecollecties voor je verzameld op onze website. Dus waar wacht je op?  SHOP!

Lees meer zoals dit

Volgende blog