Exclusieve raffle toegang: YEEZY BOOST 350 V2 MX ROCK

Kun je niet genoeg krijgen van YEEZY’s? Dan hebben we goed nieuws! adidas heeft bekendgemaakt dat de YEEZY BOOST 350 V2 weer een nieuwe look krijgt. De MX ROCK colourway zal op woensdag 22 december ’21 gelanceerd worden.

Zoals elke YEEZY lancering, zullen ze er gegarandeerd uitvliegen. Wil je een paar bemachtigen? Wij geven je de kans om de drukte op de dag van de lancering voor te zijn door je mee te laten doen aan onze exclusieve online raffle!

Lees snel verder om te weten te komen hoe…

YEEZY BOOST 350 V2 MX ROCK banner

YEEZY BOOST 350 V2 MX ROCK

De YEEZY BOOST 350 V2 MX ROCK volgt de colourway BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED, die morgen officieel verschijnt, op de voet en heeft een compleet nieuwe look die verschilt van alle voorgaande edities die we ooit hebben gezien.

Deze trainers hebben zoals altijd een ademend Primeknit bovenwerk. Ze combineren bruin, zwart en crème en zijn versierd met swirls over het hele oppervlak voor een unieke finish met marmereffect – vergelijkbaar met de MX MOON GREY Foam Runner.

Deze sneakers bieden de meest responsieve rit van adidas en hebben een doorschijnende BOOST-middenzool voor ultralicht comfort. Ze zijn finished met een heel pull en een zwarte meshstreep op de zijkanten.

YEEZY BOOST 350 V2 MX ROCK image

Krijg exclusieve toegang

De raffle is exclusief beschikbaar voor JDX-leden en geeft je de kans om een paar te reserveren vóór de lanceringsdag. Sound good? Lees snel verder.

Deelnemers moeten zijn aangemeld voor de raffle vóór 8:00 uur op 20 december ’21. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

QR Code Download the App
app jd
app jd

Wil je de YEEZY BOOST 350 V2 MX ROCK old-school kopen? Ze zijn 22 december 2021 slechts een beperkte tijd verkrijgbaar in geselecteerde JD-winkels. Beperkt tot één paar per klant.

België

  • Antwerpen
    Meir 59
  • Brussel
    Rue Neuve 48-50

WHAT TO READ NEXT

ENTERTAINMENT l Editor

Ready voor de zomer met Hoodrich

Hoodrich werd opgericht in ...

-->

ENTERTAINMENT l Editor

50 jaar Nike

We vieren 50 jaar Nike!&nbs...

-->

ENTERTAINMENT l Editor

NMD V3: Embrace The Glitch

adidas Originals is terug m...

-->