Exclusieve raffle toegang: YZY QNTM ONYX

It’s official. Nadat er voor het eerst mee werd geteased in 2019, heeft adidas onthuld dat de YZY QNTM ‘ONYX’ volgende week op 10 september 2021 eindelijk zal lanceren.

Zoals met elke YEEZY, zal het niet gemakkelijk zijn om ze te verkrijgen – ze zijn gegarandeerd uitverkocht zodra ze officieel lanceren. Om je de stress op launch day te besparen, geven we je de kans om mee te doen aan de exclusieve online raffle!

Lees snel verder om te weten hoe…

YZY QNTM ONYX

YZY QNTM ONYX

Het basketbal silhouet van adidas is terug en deze keer in een ‘ONYX’ colourway, die we niet meer gezien hebben bij een YEEZY sinds de YEEZY 380 van vorig jaar.

Ze hebben een stevig Primeknit bovenwerk met contrasterende grijze accenten en neopreen panelen op de enkel voor extra ondersteuning. De YZY QNTM heeft een U-vormig paneel van suède bij de neus, wat een knipoog is naar de 700. Ook heeft deze sneaker reflecterend 3M op de hiel zodat je gezien wordt.

Ze hebben, net als de middenzool van de 380, adidas’ legendarische Boost technologie voor maximaal comfort. Turn heads met deze kicks!

YEEZY QUANTUM ONYX afbeelding

Krijg exclusieve toegang

De online raffle is exclusief beschikbaar voor JDX leden en geeft je de kans om een paar te kopen vóór de launch day. Klinkt goed? Download de JD app nu en doe mee aan de JDX raffle!

Deelnemers moeten voor 12:00 uur op 9 september 2021 aangemeld zijn voor de raffle. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

QR Code Download the App

app jd
app jd

WHAT TO READ NEXT

JD SPORTS l Editor

Launching: YEEZY BOOST 380 PYRITE & STONE SALT

Good news Sneakerheads! adi...

-->

JD SPORTS l Editor

Nike Dunk verloting: hoe en waar te verkrijgen?

JD SPORTS l Editor

Net gelanceerd: Downsized BOSS

Check deze premium looks! B...

-->