jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 10/09/2024

Only At JD: Herfst edit

Op zoek naar exclusieve stijl? Hier vind je de heat van Only At JD. Nu het nieuwe seizoen begint, is het tijd voor een herfstupdate. Met stapels JD-exclusieve schoenen, kleding en accessoires van je favoriete merken staan je looks op het punt om een level omhoog te gaan.

Zorg voor exclusieve energie met het ‘Only At’-logo, dat je vindt op duizenden items die je alleen bij JD kunt vinden.

Of je nu op zoek bent naar high-heat lanceringen of het legendarische Nike Air Max 95 silhouet, of exclusieve colourways en stijlen van de grootste namen in de game, verhef je looks nu met onze exclusives edit.

Exclusieve energie ๐Ÿท

Van city links tot relaxen op de bank, upgrade elke ‘fit nu met JD exclusives..

Overwin de elementen met jassen en jacks van The North Face of Berghaus, of bekijk daily essentials met dat exclusieve touch. Met T-shirts, shorts, trainingspakken en meer van Nike, adidas, McKenzie en nog veel meer, hebben we je daily looks onder controle.

Daarnaast krijgen je trainingskleding ook een upgrade met grote merken als Under Armour en Nike’s Academy-lijn, terwijl je met de premium picks van BOSS en Fred Perry gegarandeerd de aandacht trekt.

Shop Herenexclusives ๐Ÿ”

Only at JD ๐Ÿ”’

Blijf cozy tijdens de herfst. Of je nu een pufferjas van The North Face draagt of een fleece van Columbia, onze damescollectie zit vol met essentials die de warmte vasthouden.

Voor de coffee runs en drukke dagen draait het allemaal om athleisure geรฏnspireerde stijl. Leggings en oversized t-shirts zijn de way to go, met adidas Originals, New Balance en Hoodrich aan de top.

Op zoek naar heat van top tot teen? Scroll door matchende sets van Juicy Couture voor een luxe off-duty vibe en andere stijlen van Nike, DAILYSZN en nog veel meer.

Shop Damesexclusives ๐Ÿ”

Finishing Touches ๐Ÿ‘Œ

Maak je look af met accessoires en schoenen van al je favorieten.

Ga voor JD-exclusieve colorways van de meest iconische sneakers zoals de adidas Originals Samba, de New Balance 9060 of de Nike Air Max 90 om er maar een paar te noemen. Onze Only At JD schoenencollectie zit vol met de beste sneakers, slippers, sandalen en nog veel meer van de grootste namen.

En dan hebben we nog rugzakken, heuptassen en crossbodytassen exclusief bij JD, samen met petten en mutsen om de ‘fit af te maken.

Only at JD ๐Ÿ‘Š

Klaar om het tijdperk van de exclusives in te gaan? Shop de hotste drops hier, alleen bij JD.

Lees meer zoals dit

Volgende blog