jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 16/09/2024

Studentenkorting nu 20%

Oproep aan alle studenten 📞 We hebben onze studentenkorting verdubbeld naar 20%!

Je hebt ons gehoord! Net op tijd voor een nieuwe start op de universiteit of hogeschool hebben we deals voor de grootste merken in de game, zodat je je favorieten voor minder kunt shoppen.

Bespaar op je stijl 💰

Je hele wardrobe upgraden? Onze King of Trainers collectie zit vol met iconische silhouetten van Nike, adidas Originals en New Balance, plus nog veel meer.

Voor studiesessies in de bibliotheek, lekker chillen vanuit huis of een snelle trip naar de winkels voor de essentials zijn er slippers en sandalen van Crocs en adidas.

Trainingsbroeken, joggingbroeken en shorts zijn populaire stijlen door de seizoenen heen, terwijl classic crewneck sweaters, hoodies en track tops de perfecte combinatie vormen in de koelere maanden.

Met jassen en jacks die klaar zijn voor het weer, basic T-shirts en tops en accessoires van topkwaliteit om je daily look af te maken, ben je bij ons aan het juiste adres.

Je hebt ook een tas nodig om al je college musthaves in mee te nemen, toch? Daarom heeft onze rugzakcollectie een enorme keuze aan ontwerpen en kleuren die bij je wardrobe passen en je waardevolle spullen opbergen.

Blijf niet hangen…âŗ

Om online toegang te krijgen tot deze niet te missen aanbiedingen, kun je tijdens het online winkelen inloggen op je studentenaccount of zoals gewoonlijk een code pakken bij Student Beans of UNiDAYS en deze invoeren bij de kassa. Shop hier jouw favorieten met korting.

Shop je in de winkel? Houd je studentenkaart bij de hand om te laten zien bij de kassa. Om je dichtstbijzijnde JD te vinden, bekijk onze winkelzoeker al onze winkels op ÊÊn plek đŸŦ

*Uitsluitingen zijn van toepassing. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Lees meer zoals dit