jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 26/03/2024

Air Max Dn: A new dawn of Air

In een wereldwijde viering van alles wat met Air Max te maken heeft, eert Nike de rijke heritage met de 10e verjaardag van Air Max Day en de introductie van een geheel nieuw silhouet.
Air Max Month (ook bekend als maart) is een manier voor Nike en sneakerheads om samen te komen en een eerbetoon te brengen aan de legendarische Air Max technologie.

Air Max Day zelf valt op 26 maart 2024, tien jaar na de allereerste Air Max Day, op de oorspronkelijke datum waarop de Air Max 1 in de jaren ’80 werd gelanceerd.

Elk jaar viert Nike deze dag met de introductie van een gloednieuwe franchise. Door de jaren heen is deze dag gekenmerkt door iconische lanceringen, waaronder de iconische Nike x Sean Wotherspoon Air Max 1/97, de Air Max Pulse en de Air Max 97 OG, en nog veel meer.

Deze keer verwelkomen we de volgende generatie Air met de Air Max Dn.

Feel the Unreal ⚡

Maak kennis met de gloednieuwe Air Max Dn – Nike’s nieuwste lid van de Air Max crew.

De Air Max Dn voegt zich bij legendarische silhouetten zoals de Air Max 90, 95 en 97 om er maar een paar te noemen en maakt gebruik van compleet nieuwe Air technologie die nog nooit eerder is gezien of gevoeld.

De Air Max Dn is voorzien van Nike’s innovatieve Dynamic Air unit systeem, dat gebruik maakt van dubbele drukbuizen om een reactieve sensatie te creëren voor comfort als geen ander.

Met het oog op de toekomst van Air hebben deze sneakers vier Air cilinders onder de voet om verschillende drukniveaus te leveren – de stevigste in de hiel, terwijl de zachtste hoeveelheid druk onder de middenvoet ligt.
De luchtniveaus verschuiven als je stapt, wat zorgt voor een ultragladde overgang en een onovertroffen demping bij elke beweging.

Het bovenwerk is lichtgewicht en ademend dankzij meerlaags mesh, terwijl een Haptic print zorgt voor een getextureerde afwerking. Een vetersluiting zet je vast en de pluche voering rond de enkelkraag zorgt voor een strak, veilig gevoel. Ze zijn voorzien van sponsachtig schuim rond het dempingssysteem voor extra ondersteuning en stabiliteit die uniek aanvoelen voor de Air Max Dn.

Geworteld in Nike’s performance-running heritage met een modern design, levert deze strakke, gestroomlijnde sneaker ongeëvenaarde veerkracht en comfort, gebouwd om je elke stap energie te geven.

A decade of Air Max Day 📆

Vier de 10e verjaardag van Air Max Day, JD stijl.

De Air Max Dn lanceert in de originele ‘All Night’ kleurstelling in dames-, heren- en juniorenmaten, met nog eens drie kleurstellingen voor heren en twee voor dames. De collectie bestaat uit koele blauwtinten, felle neonkleuren en neutrale beige tinten en is een echte viering van alles wat met Air te maken heeft.

Tien jaar na Nike’s eerste Air Max Day en bijna 40 jaar sinds de introductie van de allereerste Air Max sneaker, de Air Max 1, maken we ons op voor een nieuw tijdperk van Air – we gaan verder dan dat om de volgende generatie te inspireren en een revolutie teweeg te brengen.

Met een strak design dat het midden houdt tussen minimalistisch en Maxxed Out, is de Air Max Dn gemaakt om te combineren met elke ‘fit. Van signature denim tot street-ready cargos, sport-geïnspireerde trainingspakken en shorts, of relaxte leggings en joggers, je weet dat je je veter kunt vastmaken en kunt gaan.

Breng een veelzijdige styling en geweldige innovatie naar je collectie, laat je liefde voor de legendarische Swoosh zien en shop de nieuwe Air Max Dn nu bij JD.

Lees meer zoals dit

Volgende blog