jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 26/02/2021

AJ King of the Airwaves

Dacht je dat AJ alleen maar the champ of boxing is? Think again. Op 28 februari 2021 zal our guy Anthony Joshua LIVE onze TikTok @jdofficial overnemen als DJ. Vier uur lang! Vanaf 14:00 uur is AJ je resident DJ voor #KingOfTheAirwaves.

Verwacht AJ’s eigen selectie van zijn favoriete tracks, special guests (inclusief Headie One, Jeremy Lynch, Unknown P en meer) EN de kans om mee te doen. Dit wil je niet missen! Lees snel verder…

What’s Goin’ Down

Wat je weekendplannen ook zijn, zorg dat je JD’s King of the Airwaves niet mist! Het wordt live gestreamd vanaf @jdofficial’s TikTok. Een idee van wat er gaat gebeuren?

– BBC1xtra’s, Ace en podcastpresentator Henrie zullen het startschot geven. AJ doet mee en geeft ons de inside scoop over hoe hij het vindt om DJ for a day te zijn.
– Fan van de Britse grime MC Ghetts? Ook hij zal even in de uitzending zijn voor een interview en een exclusief optreden!
– Dan is het tijd voor AJ Beats, te beginnen met AJ’s guilty pleasures. Welke nummers zouden de playlist gehaald hebben?
– AJ zal wat extra special shout outs doen. Dit is je kans om mee te doen! Een van je loved ones door AJ laten bellen voor een persoonlijk bericht? Hoe creatiever, hoe beter! Verstuur je aanvragen via Twitter en gebruik de hashtag #KingOfTheAirwaves, of ga naar onze Instagram stories om je verzoeken in te sturen!
– Next up: onze volgende gast en F2 Freestyler, Jeremy Lynch. Hij zal ‘Gloved Up’ spelen, een spel waarbij hij taken moet uitvoeren terwijl hij boxhandschoenen draagt. Easy, right?

– Het tweede deel van AJ Beats gaat over de tracks die hij luistert tijdens de training. Inspo nodig? Anthony Joshua’s got you covered.
– AJ wordt vergezeld door de volgende gast, Munya, voor een Articulate game!
– Onze hosts zijn terug om snel bij te praten en – je raadt het al – meer shout outs te doen. Dat betekent dat er nóg een kans is om AJ dingen te laten doen, LIVE on air. Een birthday message of zelfs een aanzoek? He’s got you.
– AJ spelt het spel ‘Guess the Ringtone’! Hij moet liedjes van old-school polyfone ringtones raden.
– In de derde ronde AJ Beats hoor je een hele lading bangers waar AJ maar geen genoeg van krijgt…

– Dan is het tijd voor nog een gast! Rapper en songwriter Potter Payper zal AJ vergezellen voor een exclusief optreden.
– AJ, Ace en Henrie nemen het weer over voor meer nummers, shout outs en meer!
– It’s game time. In het ‘Who am I’ spel moet AJ artiesten raden op basis van een aantal feiten. Als hij het raadt, zullen we een nummer van de artiest horen.
– De laatste sessie AJ Beats, met meer mega tracks.
– De laatste gast is de Britse rapper Headie One! Verwacht nog een mega live optreden.

IT’S A WRAP!

Wat je weekendplannen ook zijn, zorg dat je klaar zit om in te tunen.

Zondag 28 februari 2021, 14:00-18:00 uur, LIVE op @jdofficial’s TikTok!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en @JDwomenNL en deel je stijl met #JDlooks <3 

Lees meer zoals dit

Volgende blog