jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 08/07/2024

AJAX EN ADIDAS INTRODUCEREN HET NIEUWE THUISSHIRT EN PRE-MATCH SHIRT

adidas en Ajax presenteren het nieuwe thuisshirt en pre-matchshirt voor het seizoen 2024/2025. De kit, die de 25e kit is die adidas en Ajax samen hebben gelanceerd, heeft een classic karakter. Dit wordt benadrukt door kenmerken zoals de kraag met knoop en de adidas-strepen die subtiel in het ontwerp zijn verwerkt. Het Ajax-logo met de drie gouden sterren staat trots op de linkerborst, met het adidas-logo op de rechterborst. Net als bij het eerder gelanceerde uitshirt, staan de drie Amsterdamse Andreaskruizen als nekdetail op het shirt.

Dit shirt is niet alleen een mushave voor de echte Ajax fan, maar ook voor iedereen die zijn streetwear stijl naar een hoger niveau wil tillen.

Pre-match collectie

Naast de thuisshirts is vandaag ook de pre-match collectie voor het seizoen 2024/2025 geïntroduceerd, allemaal in de iconische kleuren van de Amsterdamse vlag. Deze items worden gedragen door de spelers tijdens de warming-up sessies voor de wedstrijden. Dit benadrukt niet alleen de functionaliteit van de kleding, maar ook de band met de stad Amsterdam en haar rijke voetbalgeschiedenis.

Iconisch ontwerp

Het pre-matchshirt van Ajax voor het seizoen 2024/2025 combineert functionaliteit met stijl. Het grafische ontwerp, geïnspireerd op de Amsterdamse kruizen, geeft het shirt een unieke en moderne uitstraling. De kruizen zijn herhaaldelijk op het shirt geplaatst, wat zorgt voor een opvallende maar klassieke look. Of je nu door de straten van Amsterdam loopt of de spanning van de wedstrijd voelt, met dit shirt val je altijd op.

Klassiek en modern

Het thuisshirt van Ajax is meer dan alleen sportkleding; het is een symbool van trots en traditie. Met het Ajax-logo en de drie gouden sterren op de borst herinnert dit shirt ons aan de glorie en successen van het team. De combinatie van klassieke en moderne elementen maakt het een uniek stuk dat elke fan zal waarderen.

Mis deze kans niet om een stukje Ajax- en Amsterdam-trots aan je collectie toe te voegen. Shop de collectie nu bij JD Sports en maak je klaar voor elke match in het nieuwe thuisshirt en pre-match shirt van Ajax. Urban, stijlvol en onmiskenbaar Amsterdams – dit is het shirt dat je niet wilt missen!

Lees meer zoals dit

Volgende blog