jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 05/08/2024

Back To School: Begin fresh met JD

Klaar voor het nieuwe schooljaar? We hebben alle essentials die je nodig hebt om dit jaar te laten slagen. Als de zomervakantie voorbij is, zorg dan voor energie op de eerste dag met veel heat van je favoriete merken.

Van het klaslokaal tot het schoolplein, ze zullen elke keer de aandacht trekken. Laat ze hun stempel achterlaten op het schooluniform en laat hun fierce individualiteit en fearless attitude shinen. We weten dat het moeilijk kan zijn om aan een nieuw schooljaar te beginnen, dus geef ze een boost met de grootste merken.

We hebben Sturdy Off, een Londens dansteam, uitgenodigd om met hun signature stijl en flair te komen. Bekend om hun next-level energie en individualiteit, nemen we notities van de Sturdy Off crew om fresh te beginnen.

Van tassen en rugzakken om boeken en gymschoenen in mee te nemen, tot schoenen, accessoires en nog veel meer, wij hebben alles voor je back-to-school checklist. Ga rechtop zitten, armen over elkaar en aan de slag!

Secure the bag

Draag je essentials in stijl met ons mega collectie tassen en rugzakken van Nike, Jordan, adidas en nog veel meer!

Misschien wel het meest essentiële back-to-school item op de lijst, niets zegt meer over een nieuw schooljaar dan een nieuwe tas.

Met verschillende maten en stijlen om uit te kiezen, blijven hun boeken, lunch, etui en fles de hele dag veilig opgeborgen.

Of ze nu houden van grote merken en opvallende ontwerpen, of het subtiel houden met een low-key look, kies uit een next-level collectie.

Wil je nog een stapje verder gaan? Laat je nieuwe tas of rugzak dan personaliseren voor een echt persoonlijk tintje.

Sneakers 👟

Een vast onderdeel van het schooluniform is een nieuw paar schoenen. Ziet het paar van vorig jaar er een beetje versleten uit? Begin het jaar fresh met triple-black stijlen die een ideale aanvulling zijn.

Van classic sneakers tot T-bar modellen, onze collectie schoenen en sportschoenen brengt veel back-to-school energie.

Met signature stijlen van schoenen en sportieve silhouetten van adidas, McKenzie, Vans en meer, is onze collectie zwarte schoenen voor kinderen gevuld met hun favoriete merken.

Maak het ze dit jaar nog gemakkelijker met onze stap-voor-stap meetgids, zodat ze de hele dag comfortabel kunnen veteren.

Sportmodus ⚡

Van gymdagen, kickabouts tijdens de lunch en sporten na schooltijd, we weten dat sportkleding een essentieel onderdeel is van het back-to-school-lijstje.

Met trainingskleding van merken als Nike, Under Armour, The North Face en nog veel meer, bekijk de kinderkleding met ademende constructies en technologie die is ontworpen om te presteren.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over een paar nieuwe sportschoenen om ze vooruit te helpen en ze bij elke stap comfort van het hoogste niveau te bieden, of maak ze klaar voor het veld met voetbalschoenen die geïnspireerd zijn op de profs.

Bekijk onze actieve kinderkleding voor alle spullen die ze nodig hebben 👇

De extra’s 🔥🧊

Maak het schooluniform af met fresh en functionele jassen en accessoires.

Als het weer omslaat en we ons opmaken voor herfst- en winterdagen, blijf dan bedekt met jassen van de beste merken. Van lichte lagen, regenjassen en pufferjacks, we hebben ‘fits for every forecast.

Met het koudere weer in aantocht, heb je petten en mutsen nodig voor die frisse ochtendwandelingen naar school.

Voor een fresh gevoel van top tot teen heb je sokken in verschillende modellen en stijlen. Met sportieve sokken en alledaagse essentials hebben we alles in huis.

Terug naar school in stijl 📚 ✏️

Denk je dat je er klaar voor bent?

Bekijk onze Back To School Edit en ontdek alles wat je nodig hebt om van dit schooljaar het beste jaar ooit te maken! Shop de essentials van de grootste merken en begin fresh met JD!

Shop de Back To School Edit 🔥🧊

Lees meer zoals dit

Volgende blog