jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 13/06/2018

BLIJF FIT OP VAKANTIE: 5 BEACH BODY WORKOUTS

Prepping voor je zomervakantie betekent serieuze ab workouts, het aanschaffen van de beste badkleding-looks en de meest ‘gram-waardige plekken’ vinden voor de perfecte vakantiekiekjes. Nu wordt je nog veel in de sportschool gezien, maar zodra het vliegtuig van de grond is laat jij vast en zeker al die gezonde gewoontes way back home. Deze gezonde gewoontes worden al gauw ingeruild voor swimming pool cocktails en andere lekkernijen; wat betekent dat al het harde werk misschien wel voor niets is geweest…

This year we’ve got you covered! Neem afscheid van your habits, omarm al het lekkere eten en zeg hallo tegen vakantie work outs die ervoor zorgen dat je beach body strak blijft tijdens je vakantie!

Butt Burning Beach Sprints

Deze workout is speciaal voor diegenen die de vetverbranding willen voelen! (Niet door de zon natuurlijk) ‘Strandsprints’ zijn trainingen met een hoge intensiteit, warme temperaturen en grote resultaten; voor iedereen die een boost heeft tijdens het sprinten. Race tegen je familie en vrienden, werk je in het zweet en sluit af met een duik in de zee.

Pak je hardloopschoenen in (of draag ze zelfs naar het vliegveld voor maximaal comfort) en ga sprinten. Een workout met een hoge intensiteit is een uitstekende manier om de dag te beginnen, wanneer de zon nog steeds opkomt. Stel afstanden en routes in en probeer steeds je beste tijden te verbeteren!

De training:

Probeer deze in herhalingen van 10 met een rust van 30 seconden tussen elke oefening en herhaal het hele circuit 5 keer:

fitnesskleding
running

Cocktails and Core

Verbeter je core, bijt door de pijn heen en beloon jezelf met een cocktail! Een echte win-win situatie, toch?

Voor de ultieme beach body moet je jouw core verbeteren om abs van staal te krijgen. Werk aan je ‘planking’ skills op het strand, doe je sit-ups bij het zwembad en vergeet je lunges niet!

De training:

Probeer 10 herhalingen van elke oefening en herhaal het hele circuit 4 keer.

fitnesskleding
running

Never to cool for the pool

Het is tijd voor een ochtendduik! Gelukkig zijn de meeste strandhutten gelegen aan zee, mocht je geen eigen zwembad hebben. De ochtendduik is een fantastische cardio om de dag mee te beginnen en het perfecte moment to work on your tan. And last but not least, een duik in het zwembad of in de zee is eigenlijk al een full-workout waarbij je jouw buikspieren, armen en benen traint!

De training:

Herhaal 3 keer.

fitnesskleding
running

Heb jij jouw essentials al binnen voor het vakantie seizoen? Scoor nu je favo sportswear en voor vakanties!

Lees meer zoals dit

Volgende blog