jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 09/07/2024

Champions of the street

De zomer van de sport is dit seizoen volop aan de gang, maar hier ruilen we het podium in voor de straat. De grootste merken in de sport maken de overstap naar de straat met op sport inspired kleding, sneakers en accessoires.

Klaar om energie te brengen? Blijf op de hoogte met de nieuwste drops.

Gold medal status

Atletisch vermogen zit in ons allemaal. Of je nu altijd in beweging bent of je sport nog moet ontdekken, bij ons zit je goed. Daarom duiken Nike, adidas, Under Armour en nog veel meer in hun DNA met ‘fits die passen bij drukke levensstijlen.

Van Dri-FIT tot UA Tech, de hele collectie bestaat uit zweetafvoerende stoffen voor koel comfort als je de straat op gaat. Felle kleuren en opvallende patronen trekken overdag de aandacht, terwijl reflecterende details en merkopdrukken hoofden doen omdraaien als het licht begint te vervagen.

Ga je basketballen? Jordan maakt kings en queens op het veld met slam dunk essentials zoals vintage T-shirts en diamond shorts. Allemaal compleet met het iconische Air Jordan 1 sneakers.

Maar daar houdt het op prestaties geïnspireerde ontwerp niet op. Loop door de stad op je eigen tempo en laat elke pas tellen met de energie van je sneakers. We hebben het over oude en nieuwe silhouetten in de Air Max line-up, de moderne x retro 9060 van New Balance en de ultrazachte Cloud-collectie van On Running.

Als je het wat rustiger aan wilt doen, ga dan voor off-duty essentials van adidas Originals, Hoodrich en Supply & Demand. Draag een classic katoenen T-shirt met ronde hals en combineer het met relaxed-fit shorts en skate inspired sneakers.

On your marks

Blijf deze zomer niet achter! Leef je uit dit seizoen met onze nieuwste collectie voor dames, heren en kinderen. Go, go, go…

Lees meer zoals dit

Volgende blog