jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 28/04/2018

COACHELLA COUTURE – STYLE INSPO FOR FESTIVAL SEASON 2018

Coachella mag dan wel voorbij zijn, maar het festival seizoen is eindelijk begonnen! Afgelopen weken konden we er niet omheen; Instagram stond vol met celebs en influencers in stijlvolle outfits. Van Rihanna tot Bieber, Coachella knows how to bring its fashion game!

Tijd voor some SERIOUS festival inspiratie. Onderstaande looks, gespot tijdens Coachella, bereiden jou voor op festival season 2018. Check ‘em out:

Coachella stage 2018

BAD GAL RIRI
She’s got it and she always flaunts it! Coachella was de perfecte plek om haar nieuwste collectie met PUMA te showen.

Rihanna shined in een Fenty X PUMA neon roze met donkerblauwe bodysuit en oversized trackpants. De Fenty launch party werd gehouden in een huis net buiten het festivalterrein en de collectie bevat kleurrijke, opvallende festival musthaves!

Rihanna PUMA x Fenty
Rihanna Fenty x PUMA

BEYCHELLA BROUGHT IT ALL NIGHT LONG!
Velen van ons zijn nog steeds in shock want Bey KILLED IT tijdens Coachella! Ja, we hebben het over de nagellak change midden in haar set. Ja, we hebben het over Destiny’s Child die onze dromen waar maakte en yes, we hebben het over Solange’s turn up voor een sessie double Knowles sister trouble!

Als Bee ons iets heeft geleerd voor festival season 2018 is het wel om altijd je A-game te brengen. Camo is making a comeback and let’s say hello to yellow!

Beyoncé Coachella
BeyChella 2018

JORDYN WOODS
Ze staat bekend om haar edgy stijl en coole looks. Celeb bestie (van Kylie Jenner – maar dat wist je natuurlijk al!) Jordyn weet wat ze moet dragen om een style statement te maken.

Haar Coachella look is on-trend: de Skepta x Nike Air Max 97’s, de Nike Air tube top en de zwarte mini skirt laten zien dat ze hier is voor een good time! (Photo cred: @jordynwoods @kourtneykardash)

Jordyn Woods Skepta Nike Air Max 97
Jordyn Woods Nike

BELLA HADID
Geboren voor de spotlights; Bella heeft haar looks altijd op orde wanneer het aankomt op fashionweeks, Victoria Secret shows en festivals!

Voor Coachella 2018 koos Bella voor Levi’s denim shorts, een simpele witte top en Nike Air Force 1 sneakers – de perfecte combinatie van comfort, stijl en supermodel power! Haar look maakt ze af met een $10.000 body chain – No biggy! (Photo cred: @levis @bellahadid)

Bella Hadid Coachella look
Bella Hadid Coachella look

Coachella brought its A-game voor festival season 2018, nu is de beurt aan jou! Shop jouw festival look hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog