jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 01/12/2022

Dit zijn de finalisten van #JDx777NextTalent Contest

Music connects and shapes culture 777 & JD join forces

777 Next Talent Contest is een platform voor nieuwe, jonge artiesten om hun talent te tonen. Deelnemers maken kans op de hoofdprijs: een volledig gefaciliteerde release onder het 777 Records label.

FINALISTEN

De audities zijn achter de rug en de finalisten zijn bekend! Deze upcoming artists hebben fire gebracht en zijn door naar de volgende ronde. Check hier de beste en meest opvallende audities die een plek in de finale hebben verdient.

KLIK HIER -> FINALISTEN

NEXT ROUND

De finalisten moeten in de finale een andere “open verse” versie doen dan de eerste ronde. Voor de finale is er een workshop/coaching ronde waarin de finalisten met een van de artiesten van 777 een sessie ingaan om alles te leren over het maken van een fire tune.

Tijdens deze workshopdag word je voorbereid op de finale door experts uit de branche en krijg je tips over het proces van je eigen single maken, wat er allemaal bij komt kijken, wat producers en engineers doen en hoe je verder gaat na het deelnemen of het winnen van een talentenjacht.

In de finaleronde zal elke finalist zijn zelfgemaakte open verse performen. Uiteindelijk wordt er 1 winnaar gekozen die de hoofdprijs wint: een volledig gefaciliteerde release onder het 777 Records label.

Check de website van 777 next talent voor meer info en hou onze Instagram @jdsportsnl en de blog in de gaten voor alle updates over de JDx777 Talent Contest.

Lees meer zoals dit

Volgende blog