jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 07/02/2024

Exclusief bij JD: New Balance 9060

New Balance’s momentum is niet te stoppen, en we hebben net drie nieuwe en exclusieve colorways van de iconische 9060 silhouet gedropt bij JD.

In samenwerking met opkomende sterren en NB ambassadeurs uit de hele wereld om de legendarische sneakers te showen, check Cat Burns, Trayvon Bromell en A.Girl in de nieuwste campagne.

Nu, gedropt in JD-exclusieve kleuren, de 9060 vernieuwt signature New Balance elementen en Y2K aesthetics om een musthave sneaker te creëren. Scroll naar beneden voor alle details over de nieuwe drop hier!

Modern meets Vintage 🤝

De 9060 sneaker highlight New Balance’s sportkleding heritage, die zijn roots heeft in hardlopen en topprestaties. De 99X serie is een eerbetoon aan een aantal van de meest iconische modellen in de geschiedenis van het merk, het leveren van legendarische sneakers die er net zo fresh uitzien als ze aanvoelen.

Breng begin jaren ’00 vibes naar de straten, de 9060 is geïnspireerd door OG 99X details, een combinatie van modern design technieken met de OG New Balance look. Sway bars, bijvoorbeeld, zijn opgepikt van de 990, terwijl een golvende lijnen en een gebeeldhouwde pod tussenzool zorgen voor een chunky silhouet.

In echte New Balance stijl, is comfort altijd essentieel. De ABZORB en SBS demping systeem levert een smooth ride, pluche gevoel en responsief bij elke stap.

De nieuwste collectie is verkrijgbaar in drie nieuwe colorways, exclusief bij JD. De crèmekleurige Moonbeam/Angora is verkrijgbaar in dames- en herenmaten, terwijl de groene Dark Camo/Olive/Sea Salt en stealthy Phantom/Magnet 9060 verkrijgbaar zijn in herenmaten.

Elk paar is gemaakt van luchtig mesh door het bovenwerk, met zachte suède overlays, stevig vastgestikt voor duurzame ondersteuning. Een klassieke vetersluiting en een gewatteerde kraag sluiten je in, terwijl een doorschijnend CR-mechanisme bij de hiel de stabiliteit vergroot.

Het patroon van de diamanten buitenzool is geïnspireerd op het iconische 860-model en het logo op de tong is geïnspireerd op het originele 991 lace jewel.

Introducing The Ambassadors

New Balance heeft een trio van wereldwijde sterren ingeschakeld om de nieuwe JD-exclusieve collectie te showen.

Eerste op de lijst is Cat Burns – ze is een singer / songwriter die stijgt door de rangen van haar Zuid-Londense wortels. Cat werd een TikTok-sensatie en haar soulvolle muziek biedt een frisse kijk op het leven en de liefde.

Trayvon Bromell is een Amerikaanse Olympische atleet. Hij is een van de beste sprinters ter wereld en werd de eerste tiener die de tien seconden op de 100 meter sprint doorbrak en zich kwalificeerde voor de wereldkampioenschappen. Hij gaat constant vooruit en laat zich nooit door iets afremmen. Ondanks operaties en blessures is hij succesvol.

A.Girl, afkomstig uit Western Sydney, heeft een grote rol gespeeld in de R&B- en hiphopscene. De zangeres en songwriter brengt haar trotse Māori-erfenis in haar nummers, heeft veelgeprezen optredens gegeven en heeft zichzelf gevestigd op verschillende grote Australische festivals. Onlangs werd ze het gezicht van New Balance voor JD Sports Australia.

Dit trio van talent houdt New Balance’s ethos van passie en fearlessness in het hart van alles wat ze doen. Het is alleen maar logisch dat ze een van de grootste silhouetten stylen.

NB Your Way

New Balance vindt altijd de perfecte balans tussen sport-technologie en street-ready design. Combineer het 9060 silhouet met je favoriete ‘fits om retro running vibes in je dagelijkse looks te brengen.

Alleen beschikbaar bij JD, shop de nieuwste colorways in iconische New Balance 9060 nu.

Lees meer zoals dit

Volgende blog