jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 04/10/2024

Exclusieve kleding van New Balance

New Balance heeft een gloednieuwe kleding collectie, een combinatie van zijn legendarische sportieve heritage met stripped-back energie – exclusief verkrijgbaar bij JD.

Hier om je alledaagse looks te upgraden, New Balance nieuwste kleding drop zit vol met low-key, laidback essentials om je cozy te houden wanneer de koudere dagen komen.

New Balance maakt deze keer een switch van zijn iconische sportswear roots en focust zich op clean-cut, casual picks zoals T-shirts, hoodies en joggingbroeken.

Met dames en heren stijlen, krijgen alle details op de exclusieve collectie hier.

Chill Vibes ☁

Deze gloednieuwe collectie is ontworpen om je daily looks naar een hoger niveau te tillen.

Hoodies en joggingbroeken zijn gemaakt van ultrazacht, geborsteld fleece met een dik, middelzwaar gevoel voor cozy energy als je de straat op gaat.

Relaxed, oversized pasvormen zorgen voor een classic off-duty look, met de signature comfort van een chille vibe.

Nu neutrale tinten beginnen over te nemen en we de zomer ‘fits inpakken, gaat New Balance het nieuwe seizoen in met zachte beiges, bruintinten en grijzen en essentiële zwarte colorways voor een allround stijl.

Of je nu gaat over matching sets of afwisseling zoekt, kies uit een reeks van verschillende stijlen en colorways om je Herfst looks op te refreshen.

New Balance’s JD-exclusieve heren drop heeft hoodies en joggingbroeken voor een trainingspak gevoel, met bold branding om een statement te maken.

De damescollectie bestaat uit extra grote T-shirts met dikke, geribde crewkragen en knusse hoodies met doorritsbare mouwen. Voor een sleek vibe, check de slim-fit T-shirts met lange of korte mouwen en leggings en joggingbroeken.

De style guide 📝

Wanneer je naar buiten gaat in de koudere temperaturen, zijn de heren hoodies van New Balance een essentieel onderdeel van de ‘fit. Combineer ze met een cargo broek of classic denim om een streetstyle touch aan je look toe te voegen, of hou het chill met een matchende sweatpants.

Bij de dames is een oversized T-shirt en een legging het uniform voor het hele seizoen. Voor een fresh maar toch moeiteloos outfit, New Balance collectie van zachte tinten en basics hebben je gedekt.

Blijf in die off-duty vibe, maak je New Balance ‘fit compleet met het perfecte paar sneakers. NB’s sport-geïnspireerde, street-ready silhouetten zijn de ultieme finishing touch – voor retro-runner vibes en trend-driven design, check out de 1906, 9060 en 2002 silhouetten.

Als je op zoek bent naar stijl op het circuit met een throwback runner vibe, dan draait het allemaal om de 530 en 327 modellen.

Een fresh paar met witte sportsokken is altijd de manier om af te sluiten.

Shop de collectie 📲

Geïnspireerd om de looks te shoppen?

Scroll de nieuwste New Balance kleding drop bij JD nu.

Lees meer zoals dit