jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 22/03/2018

INTRODUCING: THE FESTIVAL HEADS

Hey festivalgangers … de zomer komt steeds dichterbij en dat betekent één ding; festival seizoen! Je hoeft niet alleen je outfits te plannen, de essentiële Hunter-boots te kopiëren en je schema te sorteren om bands te zien … maar je moet op de hoogte zijn van de serieus ‘coole’ festival heads van dit seizoen.

Yup, that’s right…those ones.

‘Mr I’ve Seen It All’

Zij zijn degene die jouw favoriete DJ al hebben gezien. Ter info, vijf keer eigenlijk. Ze waren er bij het eerste evenement. Oh en natuurlijk op de eerste rij bij het optreden van vorig jaar, maar (blijkbaar) waren ze niet zo goed (dat is niet wat snapchat ons vertelde).

Voor sommigen van ons zijn festivals behoorlijk opwindend, maar natuurlijk moet ‘Mr I’ve Seen That’ je eraan herinneren dat ze het op de vorige festivals beter deden, natuurlijk veel cooler. Serieus, waarom ben je hier zelf eigenlijk?

De sociale media-goeroe

Festivals zijn om je haar te laten zakken en gewoon simpelweg allemaal crazy te zijn. NAH – de social media-goeroe gaat niet over dat leven. Het 48-uur durende weekend moet gewoon gedocumenteerd worden via Snapchat / Insta / Facebook, noem maar op. Alles moet via internet worden gedeeld, direct natuurlijk. Het is van vitaal belang om degenen die thuis zitten te informeren dat je een slechte tijd hebt … Maar to be fair, ben je wel gegaan als je het niet hebt aangepast?

Oh kijk, daar gaat je selfiestick …

De modderworm

Ja, deze zijn onze favoriet. We zouden willen dat we zo cool waren als zij, toch? Zij hebben gewoon niet de moeite genomen om er goed uit te zien. Ik bedoel, komen deze jongens naar festivals met de bedoeling om snel in de modder te zwemmen?

Ze zullen proberen de rekruten te verzamelen, maar je moet weerstand bieden. Nou … tenzij je het gezicht wilt worden van die virale Facebook-video? Hmmm .. het is een nee van mij.

Lees meer zoals dit

Volgende blog