jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 21/12/2020

JD sponsort YouTube’s ‘HELLO 2021’ New Year’s Eve Party

2021 is right around the corner! We zijn het er allemaal over eens dat deze Oud & Nieuw anders zal zijn dan alle andere jaren… En daarom organiseert YouTube een fantastische New Year’s Eve party!

Dit jaar nodigt YouTube je uit om het einde van 2020 te vieren met een aantal van de beste en grootste artiesten en creators van de wereld. ‘Hello 2021’ is een gratis, 2 uur durende show die gesponsord wordt door JD. Deze show zal de samenbrengende kracht van YouTube laten zien – iets wat we allemaal nodig hebben dit jaar!

Nog op zoek naar plannen voor oudejaarsavond? Check snel wat ‘Hello 2021’ voor je in petto heeft.

De hotste celebs, creators, atleten en muzikanten gaan 2020 roasten en op 2021 toosten. Wil je meedoen? Dit is wat er gaat gebeuren…

Ook de celebs blijven thuis

Tune in om je favoriete celebs in hun eigen woonkamer te zien. Terwijl ze zich voorbereiden op de countdown, zullen ze het afgelopen en het volgende jaar bespreken, spellen spelen, hun favoriete YouTube video’s bekijken, en meer!

Mega optredens

Wat is een betere manier om 2020 af te sluiten dan met epic en exclusieve LIVE optredens van de grootste namen ter wereld?! In ‘Hello 2021’ zullen de grootste en beste artiesten optreden met hun hotste nummers.

Trends en hits

We zullen een paar van de grootste content creators van YouTube zien, die bespreken wat er in 2020 is gebeurd. Ontdek hoe ze over de trends en hits van afgelopen jaar denken!

Hello 21

Roasts, terugblikken en voornemens

Oudejaarsavond zou oudejaarsavond niet zijn zonder goede voornemens voor het nieuwe jaar! Verwacht bekende gezichten die terugblikken op dit jaar en ons meenemen in hun voornemens voor 2021.

Aftellen tot 2021 met ‘Hello 2021’

YouTube’s ‘Hello 2021’ begint op oudejaarsavond, 31 december ’20 om 23:30 uur. Mis het niet! Tune vanaf 23:30 uur in op het YouTube Originals kanaal.

Cya 2020, Hello 2021!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog