jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 15/07/2024

Jouw nieuwe favoriete sneaker: New Balance 9060

New Balance’s iconische silhouet, de 9060, is terug met gloednieuwe JD-exclusieve colorways. Street-ready en trend-driven, the 9060 maakt een statement met zijn futuristische energie en signature technologie.

Na een enorme campagne met UK singer / songwriter Cat Burns eerder dit jaar, houdt New Balance het momentum in beweging met een fresh selectie van koele neutrale tinten in het silhouet, alleen verkrijgbaar bij JD.

Krijg een dosis styling inspo samen met alle details van de nieuwe collectie van de New Balance 9060 hier.

New Balance DNA

Net als veel van de meest iconische modellen van New Balance, is de 9060 geïnspireerd op de hardloop heritage en gemaakt om te presteren. Met hints van vroege jaren ’00 ontwerp zoals een chunky silhouet en een meerlaagse bovenwerk.

Classic New Balance 99X lijn, comfort blijft op de top van de lijst. De ABZORB en SBS demping voelt soepel en responsief onder de voet, zodat je comfy bent bij elke stap.

De 9060 geeft je een futuristische energie met signature technologie en een streetwear vibe, gecombineerd met een clean cut design en een bold look.

De sneaker is nu verkrijgbaar in drie colorways, exclusief bij JD. Met twee genderneutrale paren en één exclusief voor dames is de 9060 verkrijgbaar in de kleuren Moonrock/Moonbeam, Grey en Sandstone/Sea Salt – een selectie neutrale tinten voor een clean look.

Styling the 9060

We hebben twee creatieven gekoppeld om te laten zien hoe zij de New Balance 9060 stylen.

Maak kennis met Daryon – een stylist en creatief consultant – en Natalie – een fotograaf, stylist en cultureel verbinder.

Deze twee zetten hun eigen stempel op het silhouet, met een combinatie van sportswear en streetwear.

Onze stylisten geven elk hun persoonlijke draai aan de campagne, it’s giving urban energy om de straat mee op te gaan, afgewerkt met editorial vibes en een put-together edge.

Dat is waar het bij de 9060 stijl allemaal om draait – je look versterken en een statement maken. Sleek en stylish genoeg om te combineren met alles in je wardrobe, dit wordt je go-to sneaker.

Door Daryon en Natalie te volgen, combineer je je 9060 met baggy modellen zoals trainingsbroeken en cargobroeken. Met een knipoog naar de klassieke Y2K-stijl van het silhouet zien ze er ultra-fresh uit met baggy items, zoals Natalies oversized T-shirt. Een volledig trainingspak past ook perfect en straalt de OG sportswear vibes uit.

Sneaker of the summer

Hoe stijl jij je New Balance 9060 dit seizoen? Shop jouw paar nu in de winkel en online, exclusief bij JD.

Lees meer zoals dit

Volgende blog