jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 21/08/2024

New adventures in The North Face

Een nieuw seizoen kan veranderingen met zich meebrengen – nieuwe looks en nieuwe doelen, maar één ding blijft altijd hetzelfde: de commitment van The North Face om stijlen te brengen die je stimuleren om je op je best te voelen en er goed uit te zien.

De nieuwste collectie van The North Face heeft alles wat je nodig hebt voor de overgang naar een nieuw seizoen. Of je nu wandelend of sprintend het seizoen ingaat, met deze collectie zit je goed.

Optimale prestaties

Je in het zweet werken tijdens een training of de laatste seconden van je hardlooptijd afhalen? Misschien is wandelen door de natuur en genieten van het uitzicht meer iets voor jou?

Met ademende materialen die je koel houden, is het logisch om de The North Face T-shirts toe te voegen aan je vaste trainingsoutfits.

Mobiliteit is essentieel, wat je motief ook is. Daarom zijn de shorts van The North Face gemaakt van lichtgewicht, rekbare stof zodat je obstakels met gemak kunt overwinnen.

Er zijn heel veel kleuren om uit te kiezen, met donkere tinten voor een relaxte outfit, maar ook levendige tinten om op te vallen in de natuur.

Trek je lagen aan

Soms staat het weer niet aan jouw kant, maar The North Face staat altijd aan jouw kant. De laagjes van het nieuwe seizoen zijn speciaal gemaakt om je duurzaam te kleden zonder dat dit ten koste gaat van je ademende vermogen.

Trek voor koudere dagen een hoodie en een trainingsbroek aan om comfortabel te kunnen trainen.

Ongeacht de omgeving ben je voorbereid en beschermd.

Tijd voor jezelf

Rust is essentieel, of je nu intensief hebt getraind of niet. Joggingbroeken en sweatshirts van cozy stoffen maken je chill dagen helemaal af.

Vul je rotatie aan voor wanneer je ontspant met superzachte oversized T-shirts, met afgezakte schouders en mouwen voor een cozy vibe. Combineer ze met zachte en stretchy leggings en voeg een relaxte hoodie toe voor een essentiële laidback look.

Jouw dagelijkse essentials

De wortels van The North Face liggen stevig in het buitenleven, maar dat is niet alles. The North Face levert een selectie kleding die zich net zo goed thuis voelen in de straten van de stad.

Refresh je look op met trainingspakken in verschillende stijlen en colorways voor een ‘head-to-toe’ fit, met ritssluitingen en capuchons om je bedekt te houden.

Als je onderweg bent, hou je je spullen veilig opgeborgen met ritszakken of reken op een crossbodytas om je spullen binnen handbereik te houden.

Van relaxte dagen thuis tot weekenduitstapjes buitenshuis, houd het hele gezin fresh met het nieuwste van The North Face. Scroll nu door de nieuwe collectie voor dames-, heren- en kinderen!

Lees meer zoals dit

Volgende blog