jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 21/06/2023

Press play on summer

Grootse plannen deze zomer? Mooi, want die hebben wij ook! We zijn al enthousiast over de zomer van 2023 sinds… de vorige zomer voorbij is. Festivals, vakanties, stranddagen en stedentrips, it’s just good vibes. 

Maar voordat je plannen gaat maken en je agenda gaat vullen, wil je er zeker van zijn dat je wardrobe helemaal klaar is voor de warme dagen. Wij hebben alle summer essentials voor jou! Dus check wat er dit seizoen hot is en begin met het samenstellen van je zomerlooks!  

Vibrant vibes 

Deze zomer zijn we helemaal weg van felle en opvallende kleuren. Het is het seizoen om op te vallen en een statement te maken! 

Van t-shirts en tanktops tot shorts en rokjes in opvallende colourways, gedurfde ontwerpen en grote merkopdrukken, houd je niet in en laat je ‘fit je energie matchen! 

Merken als Nike, adidas, McKenzie en Technicals zijn on point met fresh looks dit seizoen. 

Summer essentials 

Nu de temperaturen stijgen is het weer tijd voor mouwloze kleding. Met essentials van alle grote merken zoals Jordan, The North Face, Montirex, Supply and Demand en meer. Van everyday style tot courtside inspired looks, alles is mogelijk. 

Gemaakt van zachte katoenen stoffen of ademend mesh om je koel te houden en je fresh te voelen, een jersey is de musthave deze zomer. 

Korte broeken zijn ook onmisbaar in de zomer, dus upgrade je rotatie met JD! Van zachte fleecestoffen tot lichtgewicht polyester, we hebben het! 

Summer Workouts 

Wil je deze zomer in topvorm blijven? Zoek niet verder. 

Zoals altijd heeft JD alles op voorraad wat je nodig hebt om je zomerdoelen te halen en te behouden. 

Merken als PUMA, Pink Soda Sport en Under Armour hebben nieuwe fitness ‘fits uitgebracht die ontworpen zijn om je koel en comfortabel te houden tijdens trainingen op warme dagen. 

Gemaakt van ademende stoffen met lichtgewicht mesh en vol met zweetafvoerende technologie, check nu de nieuwste zomerse workout essentials. 

Sneakers en slippers 

Heb je iets nieuws nodig voor het zomerseizoen? Dan ben je hier aan het juiste adres.  

The King of Sneakers heeft alles wat je nodig hebt om fresh de zomer in te gaan. Met sneakers van merken als New Balance, Converse, Vans en meer. 

Als je op zoek bent naar pool side vibes, bekijk dan ons assortiment sandalen en slippers van Birkenstock, Havaianas, Crocs en meer! 

Agenda  

Zorg ervoor dat je onze social media in de gaten houdt, voor alle nieuwe heat die eraan komt! 

Volg alles op @JDSportsnl en kijk hier voor de laatste nieuwtjes! Zomer 2023 wordt de beste tot nu toe, we voelen het! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog