jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 04/09/2022

PUMA RS-Fast : Retro runner stijl van PUMA

Het nieuwste silhouet in PUMA’s RS serie is geland! Check hier alles over de PUMA RS-Fast Unmarked.

De RS-Fast Unmarked sneaker is een gestroomlijnd ontwerp met innovatieve technologie. Deze fresh sneakers brengen je rotatie naar een nieuw level! Met performance running in het achterhoofd en vernieuwd voor de streets, check deze drop bij JD.

Cutting edge

De RS-serie van PUMA staat voor ‘Running System’ en is deep rooted in prestaties en training. Het is dan ook logisch dat zelfs de nieuwste versie de signature sportswear feel hebben.

De RS-Fast Unmarked collectie bevat vier fresh, nieuwe colourways en zijn exclusief verkrijgbaar bij JD. Met keuze uit de kleuren zwart, wit en grijs hebben deze sneakers een sleek en stealthy design met een street ready vibe.

Exclusief verkrijgbaar in herenmaten en gemaakt van soepel, ademend mesh in het bovenwerk met ondersteunende synthetische overlays voor duurzaam draagcomfort. Details zoals ronde veters en pluche voering in de enkelkraag en tong zorgen voor een nauwsluitende, secure fit, terwijl een geweven treklipje zorgt voor easy wear.

Ze steunen op een middenzool van geavanceerd PU-schuim met zachte, sponsachtige demping onder de voet voor een superzachte ride, terwijl een stevige rubberen buitenzool je grip houdt.

Level up

Het RS-Fast Unmarked-silhouet, een gedurfd ontwerp dat raakvlakken heeft met het begin van de jaren 2000, combineert fresh PUMA branding met signature details om het af te maken.

Met een Formstrip in reliëf in de tussenzool en het legendarische PUMA Cat logo overal in de schoen. Deze sneakers hebben een futuristic touch terwijl ze toch een sportief randje houden.

Trek ze aan voor off duty dagen, in de stad en overal daartussenin. Combineer ze met een nette cargobroek of jeans voor een street ready vibe, of ga voor lowkey met een sweater of short voor een chille stijl.

Klaar voor een op hardlopers geïnspireerde refresh? Shop de nieuwste RS-Fast Unmarked sneakers van PUMA hier, exclusief bij JD.

Lees meer zoals dit

Volgende blog