jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 09/11/2018

RECAP RELEASEPARTY NAFTHALY RAMONA

Hi sporty girls!

Zijn jullie net zo enthousiast geworden als wij over Nafthaly’s nieuwste track? Nog niet gehoord of was je helaas niet bij haar releaseparty afgelopen vrijdag? No worries girl, want wij hebben de leukste momenten voor je vastgelegd. Lees dus snel verder en check de video hieronder!

DANCE, SPORT en nog eens DANCE

Afgelopen vrijdag 2 november was niemand minder dan DJ Nafthaly Ramona te gast in onze JD Sports Flagship store aan de Nieuwendijk 196 in Amsterdam. Deze vrouwelijke top DJ van Nederland gaf in onze store haar releaseparty ter viering van haar nieuwste track SPORTSCHOOL. Dit te gekke event werd afgetrapt met een mini bootcamp onder leiding van Nafthaly’s personal trainer @Lubnasports. De twee winnaars van de wedstrijd en hun twee vriendinnen hebben zich flink in het zweet gewerkt tijdens de verschillende push-up- en squat oefeningen en het touwtje springen. Thumbs up for them!

Nafthaly met de winnaars en personal trainer
Bootcamp

De mystery guests Alex Maas en Robin Sterk gaven een next level upgrade aan dit sport en dance event. Na de intensieve group workout was het tijd om de spieren los te schudden tijdens de perfecte cooling down; een knallende afterparty. Nafthaly bracht haar track Sportschool ten gehore aan al haar guests en iedereen bleef die avond op de dansvloer. Wij van JD Sports waren bij dit feest en hebben enorm genoten. Huge thanks voor de onvergetelijke avond!

Workout oefeningen
De afterparty

ADI FANS SCOOR DEZE 3-STRIPES ‘FITS

Ben jij ook zo fan van de adidas Originals ‘fits zoals op de bootcamp foto’s en wil je ook zo’n headturning gym look? Shop dan snel jouw eigen adi set met de adidas Originals Tape Legging en het adidas Originals Tape Crop T-shirt hier bij JD Sports!

Lees meer zoals dit

Volgende blog