jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 22/03/2018

RONNIE FLEX IS AMBASSADEUR VAN DE VRIJHEID!

Op 4 en 5 mei is het weer zover! Op 14 bevrijdingsfestivals door het hele land vieren we op die dagen de bevrijding en de vrijheid en staan we stil bij de onvrijheid in de rest van de wereld. De eerste bevrijdingsfestivals vonden plaats in 1991 en worden sindsdien elk jaar gevierd met ambassadeurs van de vrijheid. Sindsdien zijn er al vele grote namen komen optreden zoals Typhoon, Ali B, de Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites.

Dit jaar zijn Ronnie Flex, Fedde le Grand en MY BABY de ambassadeurs van de vrijheid en zij zullen per helikopter rond vliegen om alle 14 festivals te bezoeken met een speciale muzikale boodschap.

Vorig jaar koos Ronnie Flex ervoor om niet meer op te treden met een DJ maar met een liveband genaamd Deuxperience. Ja je hoort het goed… een band! Compleet met drums, gitaar en een achtergrondkoor. Tijdens RTL latenight maakten ze samen hun debuut met het nummer ‘Energie’. Tijdens de bevrijdingsfestivals zal Ronnie Flex wederom optreden met Deuxperience wat niks anders kan betekenen dan een groot feest!

Excited much? Check dan snel hier waar in jouw provincie een van de 14 bevrijdingsfestivals zal plaats vinden!

 

Lees meer zoals dit

Volgende blog