jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 22/11/2022

Sinterklaas cadeaus onder €20

Sinterklaas is weer in het land en we kijken allemaal uit naar 5 december… Ben jij nog op zoek naar de leukste cadeaus voor jouw surprise? JD heeft voor jou alle musthaves op een rijtje gezet. Met cadeaus onder de €20 zit er voor iedereen wel wat tussen. Maak jouw surprise nu af met JD!

T-shirts for days

Heb je samen met jouw vrienden of familie lootjes getrokken? Dan is het tijd om een cadeau uit te zoeken! We weten allemaal dat dit soms moeilijk kan zijn, daarom helpen wij jou met het vinden van de leukste cadeaus. Wat is een essential in elke wardrobe? T-shirts! Check hier onze collectie met musthave T-shirts van top merken zoals Nike, adidas en McKenzie voor onder de €20. 

Surprise essentials

Keuzestress? Accessoires zijn de perfecte gift om iedereen mee blij te maken. Maak je sporty fit compleet met een Nike haarband of standout met een Under Armour pet. We all need basics, onderbroeken kan je nooit genoeg van hebben, check nu al onze comfy 3-packs. Met de cold days coming zijn handschoenen een life saver. Welk accessoire vind jij het perfecte cadeau? Check alle accessoires onder de €20 nu bij JD.

Everybody loves socks

Comfy sokken voor cozy days, dat is waar dit seizoen om draait. Met dit cadeau maak je iedereen gegarandeerd blij. JD brengt jouw de leukste 3-packs met keuze uit verschillende merken, stijlen en kleuren. Welke sokken passen het beste bij jouw surprise? Check de collectie sokken nu bij JD!

As good as new

Een echte sneakerhead is altijd op zoek naar nieuwe sneakers, maar what about alle sneakers in de schoenenkast die wat liefde kunnen gebruiken. Ken jij zo iemand? Wat is er dan beter dan een cadeau te geven waarmee hij of zij everyday box-fresh sneakers heeft! Met de producten van Crep Protect maak je elke sneakerhead net zo blij als met een paar brand ‘’new’’ sneakers.

Lees meer zoals dit

Volgende blog