jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 25/07/2023

Summer holiday essentials: What to pack

Het is zomervakantie! Ga jij op reis? Maak je geen zorgen over wat je in moet pakken, wij hebben alle essentials uitgezocht die je nodig hebt om je vakantielooks te upgraden. 

Of je nu naar de zon gaat of dicht bij huis blijft met een staycation, je hebt altijd nieuwe vakantie ‘fits nodig! Van alledaagse basics tot zwemkleding en schoenen voor het zonnige seizoen, wij hebben alles voor je! 

Het is warm aan het worden en het zomergevoel is volop aanwezig! Dus boek je vlucht en pak je koffer in met alle vakantie essentials die je nodig hebt. 

H20 Just Add Water 

First things first – zwemkleding. 

Duik in ons assortiment bikini’s en badpakken. Bekijk de op sport geïnspireerde stijlen van Nike en adidas, maar ook de gestroomlijnde en chique modellen van Calvin Klein en Pink Soda Sport die fashion op de eerste plaats zetten. 

Ga voor felle kleuren en patronen die er perfect uitzien in de zon, of je nu luiert bij het zwembad of de zee induikt. Let op, meiden – zwemkleding is een MUST voor in je koffer! 

Bring The Heat(wave)  

Oké, oké… soms draait het niet alleen om het strand. Als je naar een nieuwe bestemming gaat, moet je op ontdekkingstocht gaan! 

Van het bekijken van de oude ruïnes in Rome tot het doorkruisen van de drukke straten van Barcelona, level up je sun ready looks met onze collectie voor elke bestemming. 

Combineer slim-fit crop tops met geweven of cargo shorts voor een street-ready vibe, ideaal om koel te blijven wanneer je de omgeving verkent. 

Natuurlijk kan een T-shirt altijd van pas komen – met een oversized T-shirt en een korte fietsbroek zit je de hele zomer goed. 

Day To Night  

We zetten het even op een rijtje… een terras aan het strand, een bevroren cocktail met een klein parasolletje erin en je favoriete eten onderweg. 

Klinkt dat goed? Dat is het soort avond dat echt past bij jurken en rokken. 

Kies voor een relaxte T-shirtjurk met cool-girl classics van adidas Originals en New Balance voor een easy feel of ga voor een slim-fit stijl van Pink Soda Sport of Juicy Couture als de zon onder gaat. 

Time to slide 

Sandalen en sliders zijn de ultieme vakantiebenodigdheden en we hebben stapels nieuwe modellen voor in je koffer. Van Birkenstocks iconische Arizona en Boston stijlen tot strandklare slippers en teenslippers van Nike en Havaianas, wij hebben alles voor je vakantie. 

Natuurlijk is niets zo zonnig als een fresh paar sneakers. 

Triple white sneakers mogen in de zomer niet ontbreken, denk maar aan de kenmerkende Nike Air Force 1 en adidas Originals Forum silhouetten voor een sportieve look tijdens je vakantie. 

Klassiekers van Converse en retro-geïnspireerde stijlen van New Balance zijn altijd een goede keuze, vooral voor stedentrips wanneer je veel stappen zet! 

Of je nu op zoek bent naar sandalen voor op het strand of klassieke sportschoenen, we have it all! 

Stop dit in je koffer 

Tijd voor de finishing touch! 

Neem kleine accessoires mee, zoals zonnebrillen maar ook petten en bucket hats om je hoofd bedekt te houden. 

Ga op zoek naar heuptasjes en crossbodytassen om je kleinere spullen veilig mee te nemen als je op pad gaat, of ga voor een ruime rugzak of duffelbag die ideaal is om je spullen mee te nemen tijdens een stedentrip. 

Het zijn de kleine dingen die een groot verschil maken, dus vergeet niet om je ‘fits compleet te maken met onze collectie zomeraccessoires voor dames! 

Klaar voor de vakantie?  

De zomer is begonnen dus zorg dat je al je favorieten in huis hebt! 

Level up je vakantielooks met onze complete collectie kleding, schoenen en accessoires, speciaal voor meiden. Shop hier alles wat je nodig hebt in de Summer Edit

Lees meer zoals dit

Volgende blog