jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 14/07/2024

The Creeper Phatty is in session

Rihanna’s FENTY x PUMA Creeper Phatty is terug. De iconische Creeper Phatty van FENTY x PUMA is top of the class en dropt nu in twee nieuwe dames colorways hier bij JD.

Class is in session πŸ““πŸŽ

Als onderdeel van de legendarische samenwerking tussen Rihanna’s FENTY merk en PUMA, zijn de twee labels opnieuw samengekomen voor een all new drop van het fan fave silhouet – de Creeper Phatty.

Deze keer is de sneaker gemaakt van zacht ribfluweel en suède voor een retro gevoel op een klassiek ontwerp. De nieuwste drop bevat twee fresh kleuren, Club Red en Warm White, en een stealthy driedubbel PUMA Black.

Ze hebben een bold, chunku ontwerp dat een statement maakt, met dikke padding rond de enkelkraag en extra brede veters met premium gouden aglets. Ze zitten boven een platform tussenzool met sponsachtige demping onder de voet en hebben een geribbelde gum rubberen zool.

Your everyday uniform πŸ‘‘

De Creeper Phatty is een grotere, brutalere, ‘phatter’ versie van het originele Creeper ontwerp van FENTY x PUMA.

Deze sneakers zijn een essential voor je daily uniform, voeg ze nu toe aan je rotatie.

Van de skatertrend tot de preppy squad, van de jocks tot de hipsters, deze sneakers passen bij elke subcultuurstijl. Of je ze nu combineert met een baggy jeans en een oversized hoodie, of een tennisrok en geruit vest, de Creeper Phatty staat je goed.

Wil jij ook een paar? Shop de nieuwe Creeper Phatty van FENTY x PUMA nu.

Lees meer zoals dit

Volgende blog