jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 13/08/2024

Tijdloze sneakers van adidas Originals

adidas Originals levert al jarenlang iconische sneakers en rust niet als het aankomt op het uitbrengen van de freshest schoenen in de game.

Met een legendarische line-up zijn er zoveel signature silhouetten om u tegen te zeggen. We hebben een aantal van de populairste jonge talenten in de muziek- en sportwereld om een aantal van de beste schoenen van adidas Originals te laten zien.

Iconen als de Campus 00s, Samba en HB Spezial zijn terug in musthave colorways, dus neem hieronder een kijkje!

Campus 00s x Ben Whittaker & Nafe Smallz

Voor de adidas Originals Campus 00s staan de Britse bokser Ben Whittaker (@benwhittaker) en rapper, singer/songwriter Nafe Smallz (@nafesmallz).

Ben Whittaker, geboren in Darlaston en opgegroeid in de West Midlands, is op weg naar de top.

Als Olympisch zilveren medaillewinnaar in Tokio in 2021 zegt zijn teleurstelling over het feit dat hij geen goud won alles wat je moet weten over zijn mentaliteit en wil om te slagen.

Sinds hij in 2022 prof werd, is hij nog steeds ongeslagen, met acht overwinningen en geen nederlagen, waaronder vijf knock-outs.

Onthoud de naam, hij zal snel genoeg arena’s uitverkopen.

De in Luton geboren hiphop- en trapartiest Nafe Smallz maakte zijn entree in de Britse rapscene met zijn nummer “What Do You Mean”.

Sindsdien heeft hij samengewerkt met een aantal grote namen, zowel in de UK als aan de andere kant van de oceaan, met bands als Wretch 32 en Lil Tjay.

Let goed op, Nafe gaat niet snel weg.

Nu showt hij samen met Ben de nieuwste adidas Originals Campus 00s.

De Campus 00s is een refresh van de OG Campus, oorspronkelijk een basketbalsneaker uit de jaren ’80.

De Campus is geïnspireerd op de straat- en skatecultuur van de jaren nineties and noughties. maar dan met een chunkier aesthetic.

Verkrijgbaar in verschillende colorways, waaronder JD-exclusieve stijlen. Koop hier een paar!

HB Spezial & Samba x La La

De twee terrasiconen van Glaswegian DJ en producer La La (@lalaselector).

La La verliet haar geboorteplaats Glasgow in 2019 om zich in Londen te vestigen en haar DJ-carrière voort te zetten en heeft nu voor miljoenen mensen over de hele wereld gedraaid. Ze heeft getoerd door Europa, Azië en Australië en opgetreden in onder andere Fabric Londen, Awakenings Amsterdam en Circoloco Ibiza.

Laat er geen gras over groeien, voor je het weet is ze bekend.

La La houdt van haar sneakers en showt twee legendarische terrasschoenen van adidas Originals, de HB Spezial en Samba.

De HB Spezial werd voor het eerst geïntroduceerd als indoorschoen in de jaren ’70 en werd al snel door voetbalfans die hun team door heel Europa volgden als modeartikel gebruikt. De Samba heeft ook sportieve roots. Hij werd al snel meegesleurd in de terrasrage van de jaren 70 en bleef populair tijdens de Britpopbeweging van de jaren 90.

Nu wordt hij gedragen door een aantal van de grootste namen ter wereld, van Kaia Gerber tot Rhianna en Pharrell, de Samba is weer helemaal terug!

Shop nu jouw paar adidas Originals HB Spezials en Samba’s bij JD!

Lees meer zoals dit

Volgende blog