jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 03/11/2022

Timberland: Go Bold This Season

De winter is bijna aangebroken, en met de koudere temperaturen is het tijd om de laarzen erbij te pakken. Timberland dropt nu nieuwe edities van hun legendarische silhouetten voor zowel dames als heren.

Ben jij nog opzoek naar de perfecte laarzen? Check what’s new…

All about attitude

Gemaakt voor de avonturiers, Timberland laat zich inspireren door de work life en het verkennen van de natuur en verwerkt dit beide in hun schoenenlijn.

De kern van hun ontwerp zijn de bekende 6 “Premium Boots. Deze laarzen zijn gemaakt voor zowel de dagelijkse hustle en off duty hangouts met vrienden. De tijdloze Timberland style is altijd een go to.

De boots droppen in een reeks van colourways van stealthy zwart en grijs, natuurlijke bruintinten en hun signature Wheat.

Het bovenwerk is gemaakt van soepel maar duurzaam nubuck Better Leather en voorzien van een ReBOTL-voering van minstens 50% gerecycled plastic.

Het stevige maar comfortabele high-top silhouet heeft een nylon vetersluiting en een gewatteerde boord met PrimaLoft-isolatie om de warmte tijdens de winter vast te houden.

Onder de voeten hebben ze een sponsachtig EVA-voetbed voor schokdemping en zachte ondersteuning. In combinatie met een rubberen buitenzool met groeven die je grip naar een niveau level brengt, zijn deze laarzen klaar voor alle terreinen.

De waterdichte naden zorgen er voor dat je altijd droog blijft. De boots zijn afgewerkt met het iconische Timberland’s Boom logo gestempeld op de buitenste hiel.

Lace up

Van straight leg denim en utility geïnspireerde cargos, tot tech-geïnspireerde windbreakers en winter puffers… Wat je look ook is, met de Timberland Boots valt je gegarandeerd op.

Dus, of je nu de stad instapt of je een weg baant door het bos, lace up in het nieuwste van Timberland. Check de hele collectie hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog