jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 10/11/2022

Treat Yourself On Singles’ Day

All the single ladies put your hands up! Ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau voor jezelf? We got you! Vier singles day bij JD met de leukste kleding, sneakers en accessoires. Wij hebben speciale offers voor jou, it’s time to treat yourself!

Shop nu met onze Singles day offers! Krijg tot 50% korting op geselecteerde items en extra 22% korting op offers in de JD app. Dit is de tijd om jezelf een cadeau te geven because you deserve it. Heb jij al een wishlist voor jezelf gemaakt? Check alle offers hier!

Gettin’ Cozy

Ladies, it’s time to get cozy deze singles day. Met de leukste comfy items van Juicy Couture om lekker op de bank te hangen met je vriendinnen of snel je Ugg aan te trekken en de stad in te gaan. Loungewear is onmisbaar in elke wardrobe. Check onze collectie met trainingspakken, leggings en hoodies en pick your favourites!

Sporty Ladies

Wil jij jezelf en je vriendinnen verwennen deze Singles Day? Gym sets zijn de way to go! Zo kunnen jullie samen werken aan jullie new year’s resolutions. Met de hotste merken zoals Pink Soda Sports, Nike en Under Armour om er op je best uit te zien in de gym.

All you need is sneakers

Zijn sneakers ook jouw one true love? You can never go wrong with Air Force 1’s! Ga voor de classic white ones of kies een paar met een kleuraccent voor een personal touch. Deze fresh sneakers zijn met elke outfit te combineren en daarom zeker een essential in elke wardrobe. Ga jij jezelf verwennen met een paar AF1’s? Check de hele collectie bij JD…

It’s getting cold in here

The cold days zijn aangebroken en dat betekent time for jackets! Dit is hét seizoen om jezelf een nieuwe jas cadeau te geven. De kou doorkomen in stijl? JD got you covered! Ga voor jassen van de beste merken zoals The North Face, Napapijri of Ellesse. Check nu onze offers op jassen in vindt jouw nieuwe favoriete jas bij JD.

Mis de Singles Day offers niet! Nu tot 50% korting op geselecteerde items op site en download de JD app voor extra 22% korting op offers. Shop jouw singles day items nu bij JD.

Lees meer zoals dit

Volgende blog