jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 08/02/2023

Trending: New Balance 530

Het is geen geheim dat retro runner styles een grote comeback hebben gemaakt. Één van de meest populaire silhouetten to hit the streets is New Balance’s iconische 530 model.

Snel uitgegroeid tot een essentiële go-to, de 530 combineert de ‘dad sneaker’ stijl en sportieve vibes. Zoals gezien op up-and-coming danser-turned-producer, TSHA, deze clean sneakers droppen in fresh nieuwe colourways alleen voor de dames, met een aantal JD-exclusives!

Lees meer over deze track-geïnspireerde sneaker en check de nieuwste kleuren hier.

Get to know

Het NB530 silhouet is nog vrij nieuw, maar heeft in korte tijd een lange weg afgelegd. Geïnspireerd door OG runners uit de jaren ’90 en ’00, staan ze bekend om hun stevige ontwerp en op sport geïnspireerde details.

Deze throwback sneakers worden gecombineerd met moderne technologie voor maximaal comfort. Een ademende mesh bovenwerk geeft stabiliteit met sleek gestikte overlays, terwijl New Balance signature in-house tech unbeatable comfort levert. Ze zitten op een ultra-lichtgewicht en dual-layered ENCAP tussenzool met ABZORB demping voor een responsieve stap.

Retro is niet weg te denken, en de 530 is gespot op een aantal van onze favoriete girls.

Dad Sneaker Era

We hebben samengewerkt met de Londense producer TSHA, voor de styling van deze klassieke sneakers.

Sinds de release van haar debuutalbum, ‘Capricorn Sun’ in 2022, straalt TSHA’s fearless houding en innovatie door in haar eclectische en emotionele sounds.

TSHA’s relaxte vibes en moeiteloze cool-girl stijl passen perfect bij de 530. Begonnen als danseres, heeft ze haar weg gebaand naar het produceren en opgetreden op enkele van de grootste festivals die er zijn, met sets op Glastonbury en Lollapalooza, met een debuut DJ set op Coachella later dit jaar. Samen met het podium in Manchester’s The Warehouse Project en London’s iconische Printworks venue, is TSHA iemand om in de gaten te houden.

Het silhouet is verkrijgbaar in fresh nieuwe kleurstellingen, met neutrale tinten maar ook felle groen- en blauwtinten, gecombineerd met helder wit mesh, terwijl de kenmerkende metallic zilveren details de clean, sporty look afmaken.

Of je nu gaat stappen in de stad of het low-key houdt, deze sneakers zien er goed uit bij elke stijl. New Balance nieuwste kledingcollectie is voorzien van hoodies, sweatshirts en joggers klaar om je off-duty ‘fits te upgraden. TSHA’s cosying up in oversized cuts, daarnaast  combineer je deze sneakers met jeans, leggings, zelfs een leuke jurk als je al wilt voorbereiden op de lente! Geloof ons, de 530 past overal bij.

We hebben de soundtrack to match the energy. TSHA heeft een JD-exclusieve afspeellijst samengesteld met haar favoriete tracks en een paar van haar eigen nummers. Beluister hem op Spotify!

Ben je toe aan een refresh? Breid je collectie uit met een nieuw paar 530s right now, en shop de nieuwste colourways hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog