jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 07/06/2023

Vaderdag cadeaus bij JD

Vaderdag komt er al snel aan (18 juni voor wie het vergeten is…)! Zoek jij nog het perfecte cadeau? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit jaar kun je je vader verwennen met al zijn favoriete merken bij JD. 

Van de nieuwste sportschoenen tot de shirts van zijn favoriete voetbalclub, we hebben een heleboel cadeau-inspiratie om je klaar te stomen voor de grote dag. Blijf op de hoogte om te zien wat er nu in is bij JD!  

Zomer essentials 

De warme dagen zijn hier en de zomer ziet er goed uit, maar heeft hij zijn summer wardrobe al ready? Of het nu gaat om een weekend outfit of essentiĆ«le basics voor elke dag, upgrade zijn fits met een fresh look. 

Gaat hij binnenkort op vakantie? Zorg dat hij er klaar voor is met bijpassende combinaties van T-shirt en shorts van Nike en adidas Originals of voeg een polo toe voor een luxer avondje uit van Lacoste of Fred Perry. Gemaakt van premium stoffen en coole colourways, de geborduurde Crocodile en Laurel Wreath logo’s maken de ontwerpen af in signature stijl. 

Sneaker game 

Voor de sneaker geobsedeerde vaders is er ook iets! Het Track DNA van de Swoosh gaat verder met fresh colourways van Nike’s legendarische Air Max line-up, waaronder JD-exclusieve edities van de Air Max 270. 

Jordan brengt heat, met een klassieke court style van de OG van alle b-ball sneakers – de Air 1 Mid. 

Terrassneakers zijn weer helemaal terug van weggeweest en om hem trending te houden tijdens uitjes en stedentrips heeft adidas Originals de nieuwste Samba’s, Gazelles, Handball Spezials en nog veel meer 3-Stripes iconen uitgebracht. 

Alle accessoires  

Om je sneakers in perfecte staat te houden, heeft Crep Protect alle beschermende spullen die je nodig hebt voor elk type stof, zodat je er altijd clean uitziet ook als het weer wat minder wordt. 

En dan hebben we het nog niet gehad over onze accessoire collectie: fris papa’s favoriete kleding op met boxershorts van BOSS, zorg dat hij in de zone komt om te trainen met oortjes die geschikt zijn voor de sportschool en voor de papa’s die van een festival houden: zorg dat zijn waardevolle spullen veilig zijn met een crossbodytas. 

Pick your gift 

Waar wacht je nog op! Scroll door de nieuwste cadeaus en maak je klaar voor 18 juni met onze Vaderdag collectie

Lees meer zoals dit

Volgende blog