jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 16/05/2024

A New Wave This Summer

De zomer is speciaal. Het is het seizoen dat mensen samenbrengt. Maar we dachten dat we het nog beter konden maken…

JD weet dat de momenten die je deelt met je vrienden lang in het geheugen blijven. A New Wave is hier om je te helpen er meer te maken. Kom en geniet met ons mee.

Lekkere deuntjes

Stel je de scène voor: De barbecue staat aan, de beats blazen. Je hebt geen zorgen in de wereld, en waarom zou je ook? Je gaat gewoon met de flow mee, op de New Wave.

Muziek is een van de bouwstenen van gezelligheid. Daarom steunen we jong opkomend talent met volle overtuiging!

Sport in de zon

Een zomer van sport, dat heb je vast al eens gehoord of gelezen, het is tijd voor een refresh. Een New Wave landt dit jaar om de sport nieuw leven in te blazen.

Er is veel actie om naar uit te kijken. We hebben de Europese kampioenschappen van 2024 waar jonge sterren hopen hun land naar de overwinning te leiden.

Traditionele sport heeft zijn voordelen, maar misschien is het de flair, skill en ingenuity van freestylers als Kaljit Atwal (@kaljitatwal) die je dat zomergevoel geven. Kaljit valt niet alleen op met complex voetenwerk. Ze maakt een statement met een paar Nike Dunks en de Swoosh met een tanktop en korte broek om haar cool te houden.

Als dat soort vloeiendheid en expressie je vibe is, dan hou je vast van de energie die de dansgroep Sturdy Off (@sturdyoff) brengt.

Fresh ‘Fits

Muziek, sport en je day ones – wat ontbreekt er nog? Heat voor de zomerhitte! We hebben shorts en t-shirts van je favoriete merken zoals Nike, adidas en nog veel meer.

Helaas is de zon niet 24 uur per dag aanwezig. Als de zon ondergaat, hebben we lichtgewicht laagjes en cozy sweatshirts om aan te trekken en de avondkou buiten te houden.

Van Hoodrich tot Under Armour, een New Wave betekent nieuwe stijlen, allemaal in seizoenskleuren die je wardrobe een boost geven.

Maak je look af en geef er een persoonlijke draai aan. Van tassen om je essentials bij de hand te houden tot waterflessen voor hydratatie en petten om je tegen de zon te beschermen: met onze accessoires zit je altijd goed.

Verwen je voeten

Als je klaar bent met je ‘fit is het tijd voor sneakers. Maak je look compleet met next-level schoenen. We zijn niet voor niets de King of Trainers.

We hebben op hardlopen geïnspireerde sneaks van ASICS, New Balance en veel andere grote merken, maar ook straaticonen zoals de Air Max 95 en terrasklassiekers van adidas Originals.

Voor als het echt warm is en je je voeten wilt laten ademen, kun je een paar slippers aantrekken, een paar Crocs of het maximale comfort van Birkenstock.

Ride the wave

Zak niet weg als de New Wave de straat op gaat. We hebben alles wat je nodig hebt om het beste uit dit seizoen te halen, scroll vandaag nog door onze zomer stijlen.

Lees meer zoals dit