jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 15/12/2023

Accessoires SALE is live!

Vandaag is het zover! Onze accessoires SALE is begonnen, kerst staat voor de deur en wij helpen je bij het vinden van de ideale stocking filler of het perfecte cadeau voor die ene speciale persoon.

Van ‘fit essentials tot statement stukken, met onze collectie accessoires in de SALE zit je altijd goed. Met looks voor het hele gezin, bekijk onze favorieten uit de sale en pick your favorites…

Sporty & supreme essentials

Niks maakt je everyday style meer af dan je essentials! Deze ondergoed- en sokken packs zijn de basis voor jouw comfort. Hoe goed je ‘fit ook is, als je geen ultrazachte onderbroeken en sokken hebt, dan mis je toch iets!

Op weg naar de sportschool of naar het veld? Leuke sokken zijn altijd een musthave, wat je stijl ook is, bij ons zit je altijd goed en comfortabel met onze deals op sokken van Nike, adidas, Lacoste en meer. Van sokken die ondersteuning bieden bij elke stap tot fresh sokken in verschillende kleuren om je look te upgraden. Check hier onze musthave sokken in de sale!

Of verbeter je training essentials met een 3-pack Relux Trunks van Nike. Ze zijn gemaakt van superzacht en rekbaar katoen en zijn een must-have voor elke workout. Geen fan van fitness? Sla dan een premium look in met dit 5-pack boxershorts voor heren van Calvin Klein. De boxershorts hebben een mid-rise, elastische tailleband voor een unieke pasvorm en zijn afgewerkt met het iconische Calvin Klein. Shop hier onderbroeken in onze sale!

Upgrade je look

Als je stijl net dat beetje extra nodig heeft, check dan deze statement petten om je ‘fit af te maken. Of de zon nu schijnt of het buiten koud is, we hebben de hotste petten in de sale.

Onze MLB 9FORTY New York Yankees Cap van New Era is een statement piece die je nodig hebt.  Klassiek en comfortabel, en niets is iconischer dan het wereldberoemde Yankees-logo.

Reis in stijl!

We zijn nog niet klaar! Onze deals brengen tassen van de populairste merken. Van festivallooks tot schooltassen of iets om je dagelijkse spullen in op te bergen, Nike, Vans en adidas hebben mega kortingen op hun rugzakken, heuptassen en crossbodytassen. Ze zijn allemaal gemaakt van duurzaam canvas en hebben veilige vakken met ritssluiting om je street essentials te organiseren en op te bergen.

Vind je deze niet te missen deals er goed uitzien? Er komen nog veel meer aanbiedingen jouw kant op. Bekijk de volledige accessoires sale nu online en in de winkel voordat ze weg zijn…

Lees meer zoals dit

Volgende blog