jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 24/12/2023

Onze winter SALE is begonnen!

Heb jij al een kerstgevoel? We starten de feestdagen vroeg dit seizoen met een de beste deals voor jou. Onze SALE is officieel begonnen, met kortingen tot 50% – ja, je hebt ons goed gehoord!

Wil je er zeker van zijn dat je dit jaar de beste deals krijgt? Dit is een van de beste tijden om grote deals te scoren op je favoriete merken. We hebben onze topaanbiedingen uit de duizenden aanbiedingen voor je verzameld. NU online en op tweede kerstdag in de winkel, dat wil je niet missen.

Bekijk de deals die wij hebben gekozen hieronder! 👇    

Beste deals voor heren

De wintermaanden zijn niet ideaal voor elke soort sneaker, dus houd het fresh met monochrome colorways en duurzaam bovenwerk voor de koudere dagen. Daarom vind je hier tot 50% korting op onze geselecteerde sneakers.

Maar een stijl die in 2023 helemaal in is, zijn terrace inspired sneakers – en we zien het niet stoppen in 2024. Profiteer dus nu van onze korting op deze adidas Originals Jeans sneakers.

Heb je goede voornemens voor het nieuwe jaar? Refresh je sportkledingcollectie met laagjes voor je sportsessies, hardlopen in de vroege ochtend en hersteldagen met deze UA Poly Track Top van Under Armour.

De beste deals voor dames

The North Face is al jaren een musthave voor de koudere dagen. Nu met vernieuwde classics en fresh designs, check onze best picks voor dames hier!

Wat we niet konden verwachten van 2023 was de terugkeer van Crocs! Nu populairder dan ooit, heeft het signature silhouet van Crocs een winter ready touch gekregen met de Classic Clog Lined sandalen. De duurzame en waterbestendige buitenkant van Croslite zorgt ervoor dat je onderweg droog blijft.

Kleine maten, grote kortingen

Nike’s Air Force 1 GS, een klassieker in elke rotatie, is nu maar €65. Met een icy white kleur en een doorzichtige zool zijn ze perfect voor de kleine.

Wil jij de beste deals op PUMA? Check nu onze geselecteerde items met tot 50% korting

Bekijk deze Boyfriend Logo Hoodie voor meisjes voor een relaxte look. 

Wees er snel bij! 📲

Heb je je oog al laten vallen op je volgende aankoop? Er zijn er nog veel meer. Bekijk onze volledige Winter Sale hier! Haast je voordat je favorieten weg zijn…💸💸

Lees meer zoals dit

Volgende blog