jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 21/10/2022

Step Out In Retro: adidas Original Drop Step

Courtside style is de vibe op dit moment en we are here for it. adidas Originals is in de archieven gedoken en introduceert nu hun nieuwste sneaker, de Drop Step.

Het nieuwste silhouet is verkrijgbaar in heren en kinder maten en dropt in een low-top en mid-top design to switch it up. Ready for the streets, hier is het fresh new design die je niet mag missen!

Basketbal Vibes

Net als de adidas Originals’ Forum line-up, combineert de gloednieuwe Drop Step de hardwood stijlen uit de jaren ’80 en ’90. Deze sneakers combineren het beste van eerdere basketbal modellen met een duurzaam leren bovenwerk voor een premium feel. De low cut versie heeft een sportieve vibe, terwijl de high-top editie gewatteerde ondersteuning rond de enkel geeft to keep you steady on the court.

De textiel voering biedt ultimate comfort, terwijl de geperforeerde details zorgen voor luchtstroom on the go. Voor duurzame demping en een smooth ride zijn de sneakers uitgerust met een gestapelde tussenzool. Essentiƫle grip kan natuurlijk niet ontbreken in basketbal sneakers, met de multi-direction rubberen zool ben je ready to go!

De Drop Step is afgewerkt in een signature style met two-tone 3-Stripes op de zijkanten en adidas Trefoil branding op de hiel, tong en tussenzool.

Op zoek naar een nieuwe look dit seizoen? Bekijk de verschillende colorways van onze Drop Step collectie voor heren en kids hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog