jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 26/10/2022

Elevated for Autumn: Emporio Armani EA7

Want to level up voor de koudere maanden?! Zoek niet verder, want Emporio Armani EA7 heeft zojuist de nieuwste collectie voor zowel dames als heren gedropt. Deze new season essentials zijn gemaakt om je fresh te houden no matter the weather. 

Kleding en sneakers die gegarandeerd de aandacht trekken, bekijk de nieuwste collectie hier…

Essentials with an edge

Van relaxte avondjes thuis tot weekendplannen met vrienden, switch up je off duty stijl met de classic T-shirts, trainingspakken, sweatshirts en meer van EA7.

EA7 keeps it casual met klassieke modellen en kleuren met een luxe edge, that’s what EA7 is all about. Met opvallende badges en contrasterende tapes voor een outstanding look.

Of je nou gaat voor een sporty vibe of een street ready look, EA7 got you covered met super zachte poly-knit en ultra-zachte katoenen stoffen.

Layer up met vesten, hoodies met cozy geribde boorden en trainingspakken voor next level warmte en comfort. Alle essentials zijn afgewerkt met het iconische EA7 Eagle Logo.

Premium feel

Om je head-to-toe heat te matchen heeft EA7 ook statement sneakers om je rotatie compleet te maken.

Combineer ze met een trainingsbroek, legging of jogger. Deze op hardlopen geïnspireerde sneakers hebben een ademende basis van mesh, met gelaagde synthetische panelen voor stijl en ondersteuning.

Uitgerust met een stevige vetersluiting en een gewatteerde enkelkraag voor een optimale pasvorm. De sneakers zitten bovenop een stevige maar lichte tussenzool voor een responsieve demping en een rubberen buitenzool met groeven voor tractie to give you all day comfort. Finished off met het EA7 logo, deze sneakers zijn een musthave.

Feelin’ de nieuwste collectie? Wat je stijl ook is, verfris je wardrobe met de EA7-lijn van Emporio Armani hier!

Lees meer zoals dit

Volgende blog