jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 04/04/2023

adidas: welkom bij Club Originals

Uit de archieven komt adidas Originals met een classic sportswear stijl.  De nieuwste ‘Club Originals’ campagne van adidas gaat over zelfexpressie, het doorbreken van grenzen en het vieren van een nieuwe generatie creatieve cultuur.  

Blijf scrollen voor alle details over Club Originals

Originals Stijl  

Het Rivalry model van adidas Originals is geïnspireerd op basketbal en heeft de scene overgenomen.  

Deze throwback sneakers hebben een sleek laag uitgesneden silhouet en een high-top variant. De Rivalry is een icoon uit de jaren 80, ontworpen voor de sportvelden en overgenomen door skaters, punks en sneakerheads.  

Het bovenwerk van echt en synthetisch leer met geperforeerde panelen en gevoerd met zachte terry stof met lichte demping onder de voet en een klassieke rubberen cupzool. Combineer ze met losse, stijve denim en een classic tee voor een easy daily stijl. 

Of upgrade je looks met de iconische, op sport geïnspireerde trainingspakken van adidas. De SST-collectie heeft soepele, gestroomlijnde modellen met track tops en track pants. Heritage kleuren als Dark Green en Maroon zorgen voor een throwback gevoel, net als Black, Grey en Brown om er een paar te noemen. Details als geribde bomberkragen, opstaande halslijnen en enkelritsen maken de track-ready look af. 

Heritage Heavy Heat  

adidas duikt diep in de archieven van de Originals, met fresh colourways en kijkend naar alle iconen. Een hardhouten stijl die is uitgegroeid tot een street-ready staple, je hoeft alleen maar de kenmerkende rubberen neus te zien om te weten dat het een Superstar is.  

De Gazelle, oorspronkelijk ontworpen voor binnenbanen, is een tijdloze sneaker die sinds de jaren ’60 in verschillende subculturen terecht is gekomen. Dat gladde suède bovenwerk en het klassieke T-teen ontwerp zijn al tientallen jaren een hit, wat je stijl ook is. 

Nieuw is de Gazelle Bold, exclusief voor dames. Een fresh look op de klassieker, de Gazelle Bold heeft een drievoudig gelaagde tussenzool om je stijl naar nieuwe niveaus te brengen. Afgewerkt met kenmerkende details zoals de gekartelde gestikte 3-Stripes en het metalen Gazelle logo op de zijwanden. 

De Stan Smith van adidas wordt al meer dan 50 jaar op en buiten de tennisbanen gedragen en is een onmisbare aanvulling. Deze witte sneaker is niet veel veranderd sinds de lancering in 1965. Een strakke, gestroomlijnde tussenzool en strakke geperforeerde 3-Stripes maken deze sneakers tot de klassiekers die ze zijn.  

Shop adidas Originals’ Club Originals stijl met alle op het archief geïnspireerde favorieten hier! En be ready voor meer lanceringen van de 3-Stripes… 

Lees meer zoals dit

Volgende blog