jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 06/04/2023

Easter looks 2023

We hebben het lentegevoel! Pasen staat voor de deur en dat betekent een lang weekend, heel veel chocolade en hopelijk ook wat extra paaslekkernijen.

Wil je dit jaar jezelf verwennen met pasen? Get ready to shop on easter met JD! 

Voor de kids 

Vul hun paasmandje met al hun favoriete merken! Dit seizoen is een classic van Converse geupgrade met de All Star Ox Lift Platform sneaker. Hij is er in de klassieke kleuren wit en zwart en heeft nog steeds de OG-details, maar staat op een platformzool voor een opvallende look. En daar blijft het niet bij, grote looks worden kleiner met de Air Max 270 voor kids. Geef de kleintjes een look met extra premium gevoel met de Black, White en University Gold colourway. 

Het is tijd om te shoppen voor de lente, met het lange paasweekend heb je alle tijd! Denk aan t-shirts, shorts en jurken. Ze zijn gegarandeerd dol op Nike’s T-Shirt Dress; al het comfort van een T-shirt met toegevoegde schattigheid. Voor de allerkleinsten is er de adidas Originals set Leopard T-Shirt/Cycle Shorts. 

Make your day 

De stijl uit de jaren 2000 is terug met de New Balance 1906R. Maak je paasweekend compleet met de JD exclusieve editie die net is geland in een Metallic Black of Concrete Grey kleurstelling. Met retro design details, zijn deze sneakers uitgerust met NB’s ABZORB tussenzool voor maximaal comfort. Over comfort gesproken, Nike’s Air-technologie levert altijd, upgrade je sneaker game met een icoon uit de Air Max-familie. De Wolf Grey Air Max 95 past gegarandeerd bij elke fit en elk seizoen. 

Deze lente is het tijd voor bold looks. Trakteer jezelf op een 3-Stripes stijl met het California T-shirt in de JD-exclusieve Craft Orange colourway. Vergeet de accessoires niet! Level up je look met een pet of tas van Nike en New Era. De MLB New York Yankees 59FIFTY Cap in Navy is essentieel voor elke dag. 

Treat yourself 

Als er één sneaker is die bij Pasen past, dan is het wel de Nike Dunk Low ‘Sundial’. Deze low-top sneakers zijn een update van de klassieker met een vleugje kleur en is perfect om jouw paasweekend op te vrolijken! Als je het retrogevoel wilt behouden, kijk dan eens naar de Rivalry Low van adidas Originals; een cleane witte sneaker met Coral Fusion-accenten. 

Als je helemaal in de lente vibes zit, is het Essential Boyfriend T-shirt van adidas Originals perfect voor jou. Dit oversized T-shirt is verkrijgbaar in een schattige gele kleur en oranje en rood. Het is een go-to voor daily comfort en voegt een vleugje kleur toe aan je fits. 

Check nu al onze easter offers en spend the weekend shopping at JD! 

Lees meer zoals dit

Volgende blog