jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 14/04/2024

All eyes on Juicy Couture

Juicy Couture is terug met een fresh Y2K drop, net op tijd voor je lente- en zomer refresh! Op zoek naar een nieuwe stijl voor het nieuwe seizoen? Alle ogen zijn op jou gericht als je de nieuwste collectie van Juicy Couture draagt.

All eyes on us

Juicy Couture brengt premium vibes naar je dagelijkse essentials en gaat helemaal voor de glitter en glamour van de early noughties – denk aan roze bedazzled flip phones, digitale camera’s en BIG sunnies.

Niets straalt meer noughties uit dan Juicy Couture en de gloednieuwe lente drop zit vol met throwback looks en signature stijlen.

Nu het weer warmer wordt, zijn we helemaal weg van de bandeautops en tanktops. Details zoals pasteltinten zijn perfect voor het nieuwe seizoen en ruilen dikke lagen in voor lichtere items. Combineer ze met strakke shorts in bijpassende kleuren voor een complete zomerse fit.

Met roze, blauwe en zwarte tinten om uit te kiezen, voeg je een vleugje kleur toe en ga je voor stoer of hou je het rustig.

Natuurlijk zou het geen Juicy drop zijn zonder de signature velours trainingspakken. Its giving… iconic

Je staat op het punt om het middelpunt van de belangstelling te zijn, de It Girl, als je op stap gaat in een JC trainingspak. Ga voor de classic hoodies met rits in zacht velours, met bijpassende joggingbroeken met wijde pijpen om de look compleet te maken.

It’s A Juicy Moment

De Juicy Couture girlie maakt een statement – als ze naar buiten stapt, weet ze dat alle ogen op haar gericht zijn.

Wil je een head-to-toe Juicy stijl? Keep the vibes low-key met Juicy Couture slippers, verkrijgbaar in de leukste pastelkleuren en neutrale tinten.

Compleet met een zonnebril en het Juicy Couture-logo dat schittert in de zon, brengt de nieuwste collectie dit seizoen alle lente/zomer vibes.

Wil je ze hebben? We hebben je, girl. Shop de nieuwe collectie van Juicy Couture nu!

Lees meer zoals dit

Volgende blog