jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 26/04/2024

FENTY X PUMA: ‘Mutha Earth’

Twee legends werken opnieuw samen voor de lancering van een nieuwe collectie van de iconische FENTY x PUMA Creeper Phatty.

De nieuwste collectie is verkrijgbaar in nieuwe Earth Tone colorways en brengt het signature design terug. Lees hier alle details over Rihanna’s nieuwste samenwerking met PUMA!

Making a Statement

De Creeper Phatty is gebaseerd op de originele fanfave van de FENTY x PUMA samenwerking. De 2015 Creeper werd een hit in de sneakercommunity, en nu is de Creeper Phatty bigger, bolder, and badder than ever.

Een opvallende look contrasteert met zachte, natuurlijke kleuren in de nieuwe drop, wat zorgt voor de perfecte lente/zomer sneaker. De Creeper Phatty is gemaakt van luxe nubuck su├Ęde, met chunky veters en dikke vulling rond de kraag. Onder de voet zit een geribbelde tussenzool met een stoer platformdesign, terwijl de stevige rubberen buitenzool je grip houdt.

De nieuwe colorways zijn gebaseerd op aardetinten. Warm White past bij alles in je garderobe en geeft je new season look een fesh feel. Green Fog is een tint die staat voor wijsheid en intelligentie. Ga voor deze power kleur als je de deur uitgaat.

Mutha Earth

De FENTY x PUMA drop heet ‘Mutha Earth’ door de op het buitenleven ge├»nspireerde beelden en down-to-earth colorways. De shoot bouwt voort op het concept van kruipen in de Creeper Phatty en heeft als thema camouflage waarbij deze sneakers opvallen.

Heb je zin in de lente/zomer? Style ze met cut-off jean shorts voor een low-key vibe, of kleed ze af met T-shirt jurken en cargo rokken. Terwijl we wachten tot het weer warmer wordt in Nederland, zijn denim en cargos je bestie en ze zien er superleuk uit met je Creeper Phatty sneakers.

Shop de nieuwste Creeper Phatty sneakers van de FENTY x PUMA collab nu!

Lees meer zoals dit

Volgende blog