jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 21/04/2022

All new essentials from Nicce

Klaar voor een fresh new wardrobe? Nicce’s nieuwste collectie is gedropt, met laidback essentials om je fit naar de next level te brengen. Sinds 2013 is Nicce een van de grootste namen in de game. Bekend om hun kenmerkende stijlen met minimal design, en het iconische wordmark logo, Nicce’s nieuwste collectie gaat naar de top van onze wishlist!

Geïnspireerd door de Londense cultuur van klassieke casual fits en exclusiviteit, Nicce runs the game als het gaat om dagelijkse essentials. De nieuwste collectie is geen uitzondering en it’s serving timeless modellen met een focus op de details.

Laidback Vibes 

Nicce’s herencollectie heeft alle new season essentials die je nodig hebt. Breng je favoriete items voor op de bank naar een nieuw level, met cosy sweats waarin comfort key is. Hoodies, sweatshirts en joggers met Nicce’s klassieke fits ben jij altijd ready to go. Kies uit de signature kleuren voor een easy, fresh fit.

Feel like being bold? Deze collectie geeft jou colour block, sportieve, op tracks geïnspireerde tape details om je fits te upgraden. Cut-and-sew panelen en cargo stijl details voegen een dope touch toe aan de essentiële cuts van dit seizoen, waarbij een classic design wordt gecombineerd met een moderne vibe voor een stijl waar Nicce het beste in is.

Everyday essentials

Nicce got you everyday. De nieuwste collectie is een must have, perfect voor relaxte dagen op de bank tot brunch afspraken met je beste vriendinnen!

Combineer hoodies en sweats met joggers gemaakt van zachte, fleece stof en kies uit ultra cute pasteltinten voor een lente vibe. Blauw, geel en roze zijn the way to go, met cropped designs en joggers met wijde pijpen om je off duty fit te upgraden. Een nieuw logo in scriptstijl voor een update van de classics, maar Nicce’s onmiddellijk herkenbare woordmerk is nog steeds te zien op deze essentials.

Nicce’s nieuwste damescollectie bevat op fitness geïnspireerde fits met sport bralettes en fietsshorts, maar ook chille silhouetten met all over monogram prints voor een standout look.

Get it now!

Like what you see? Bekijk dan nu de volledige collectie van Nicce en sla je favorieten in voor ze weg zijn!

Lees meer zoals dit

Volgende blog