Moederdag essentials

Het is weer zover. Zondag 8 mei is de dag voor alle Queens: Moederdag. Moeders zijn de superheroes van hun kinderen, een voorbeeldfiguur in every way. Join de cool mums club en vind de leukste matching fits voor jou en de kleine bij JD.

Mini me

Bij JD vind je de leukste kleding voor jou en je mini me. Van matching trainingspakken tot matching schoenen, we got it all! Moederdag is de perfecte dag om verwend te worden en jezelf te verwennen. De leukste sneakers voor jou en je mini me van grote merken zoals Nike, adidas, Converse en New Balance. Check de kids collectie bij JD en vind de picture perfect matching sets!

Twinning is winning

Wil jouw kleintje er altijd uitzien als mama? Jij bent de inspiratie van je kind en we all know, cool mums wear cool clothes. Comfort is key in het drukke leven van een moeder. Bij JD vind je alle comfy essentials die je nodig hebt voor elke gelegenheid. Een drukke werkdag, je kind ophalen van school, een play date of boodschappen doen. You name it, we got it!

Cool mums club

Join nu samen met JD de cool mums club. Check onze uitgebreide dames & kids collectie en kies jouw favoriete matching kleding en sneakers. We got you hot mama!

WHAT TO READ NEXT

ENTERTAINMENT l Editor

Next Gen Style: Nike Air Max 90 Terrascape

Na recente drops van de Air...

-->

JD SPORTS l Editor

Under Armour: UA ALL DAY

Hard trainen, klaar zijn vo...

-->

JD SPORTS l Editor

adidas x IVY PARK Presents IVY HEART

Girl, stop nu met wat je aa...

-->