jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 22/08/2019

Back to school met een fresh new look

Naar het strand met je vrienden, een middag shoppen met je BFF en de hilarische doordeweekse stapavonden, jouw zomervakantie was er vast één om nooit te vergeten. Helaas..aan alles wat leuk is komt een einde, nog even en je zit weer in het klaslokaal. Niets is beter om het nieuwe schooljaar te beginnen dan met een perfecte Back To School look! Bij JD Sports scoor je met no effort een retro colourblock t-shirt, een comfy trainingsbroek en chunky sneakers voor een on-trend style. Check below de highlights uit onze Back To School collectie en rock it your way!  

Om het nieuwe schooljaar extra goed te beginnen speel je onze Back To School Game. Met ons #IAMJD Match 3 – Back To School spel maak jij kans op het winnen van een jaar lang gratis sneakers. Yes, dat heb je goed gehoord … EEN JAAR LANG. Na het spelen van het BTS spel kan jij drie geweldige prijzen winnen. De hoofdprijs is een heel jaar lang gratis sneakers, de tweede prijs is een JD Giftcard ter waarde van 250 en als derde prijs is er de Social Prize en deze bestaat uit 1 paar sneakers.

Ben jij al excited om naar school te gaan en de allernieuwste sneakertrends te representen? Lees dan snel verder hoe het spel werkt en hoe je één van deze gave prijzen in de wacht sleept!

I AM JD Match 3 Back To School game

Hoe werkt het?

Het Back To School spel is heel simpel en heeft veel overeenkomsten met het populaire spel Candy Crush. Doel van dit spel is zoveel mogelijk items horizontaal of verticaal te matchen en te verpletteren zodat je een level verder komt. Volg de aanwijzingen op het scherm en wie weet win jij wel de felbegeerde hoofdprijs en ben je verzekerd van een jaar lang on-point sneakers! Download snel de JD-Sports app en volg onderstaande stappen:

  1. Download de JD Sports-App in Google Play of in de App Store.
  2. Open de JD Sports App en ga naar onze Homepage op www.jdsports.nl om het spel te vinden.
  3. Klik op „Nieuw Spel“
  4. Volg de instructies op het scherm.
  5. Voltooi 10 ronden en probeer het gegeven aantal objecten/items te verpletteren. Je hoeft alleen maar naar drie dezelfde objecten/items te zoeken en ze horizontaal of verticaal te verbinden om ze te verpletteren.
    Vermeld je naam in de toplist om deel te nemen aan de prijsloterij voor de International Leaderboard Award!
  6. Vermeld je naam op de toplist om mee te dingen naar de Global Leaderbord prijs.

Voor meer informatie check je hier het spelregelement in de Terms & Conditions van de #IAMJD Match 3 – Back To School game.

Ontdek de Back To School collectie

Om zelfverzekerd op je eerste schooldag te verschijnen scoor je een on-point outfit bij JD Sports. In onze Back To School collectie vind je een uitgebreide range met t-shirts, trainingspakken, joggingbroeken, leggings, hoodies en jacks. Ontdek de new in items van PUMA, adidas Originals, Nike, Under Armour en Champion waarmee jij verzekerd bent van een headturning look. Shop de nieuwe Nike Air Max 200 sneakers en combineer ze met een Nike hoodie of joggingbroek zoals @princesskofficial en @ramelldo07. Make them stare op het schoolplein!

@princesskofficial met Nike air Max 200
@ramelldo07 rocked de Nike air Max 200

Boeken en schriften zijn misschien wel het belangrijkste tijdens je schooldagen, maar nog belangrijker zijn je rugzak en matchende accessoires! Om je school essentials op te bergen scoor jij een rugzak van adidas Originals, Under Armour of Nike. Finish je outfit met een cap zodat je er from head to toe perfect uit ziet. Door je cap of rugzak te personaliseren geef je jouw outfit een standout finish. Lees hier hoe je jouw persoonlijke touch toevoegt.

Nike Air Max Crossbody Bag
Under Armour Loundon Backpac

Op zoek naar meer inspo voor jouw fresh new look? Check hier de new in stuff van onze 🔝 merken uit de Back To School collectie.

Lees meer zoals dit

Volgende blog