jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

JD DAMES | 29/08/2019

Gym ready met de perfecte Nike sport bh

Het shoppen van een sport-bh is niet zo eenvoudig als het lijkt. Als het gaat om het kiezen van de ideale sport-bh kijk je niet alleen naar het design. Natuurlijk wil je een sport-bh die on-trend is maar ook een die comfortabel is tijdens het trainen. Wat jij zoekt is een sport-bh die maximale ondersteuning biedt tijdens je workouts en ervoor zorgt dat je in stijl de beste prestaties levert. Maar hoe weet je welke sport-bh jouw perfect match is?

Nike combineert mode en functionaliteit en heeft wat jij zoekt! Wij van JD Sports maken het je extra makkelijk met onze complete sport-bh shopguide zodat jij het type sport-bh kan vinden die past bij jouw behoeften. Nog op zoek naar jouw gym essential? Check dan below onze highlights uit de nieuwe Nike sport-bh en tanktop collectie!

mujeres deportistas con ropa y sujetador Nike

Low-intensity sport-bh

Dit type sportbeha geeft je de lichtste vorm van stevigheid. Dit model sport-bh is minder gestructureerd en is meestal zonder vulling of het model is uitgevoerd met dunne spaghetti-bandjes en verwijderbare zachte cups. Deze bh zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid en een subtielere ondersteuning.

Als je op zoek bent naar een top voor dagelijks gebruik, is dit type sport-bh de beste keus. Deze bh kan je perfect dragen onder een boyfriend t-shirt, sweater en nog veel meer. Een lichtgewicht support sport-bh biedt meer dan comfort. Ideaal voor ladies die behoefte hebben aan een lichtere buste ondersteuning. Wanneer je gaat sporten biedt deze bh comfort en een secure gevoel. Ideaal voor sportsessies zoals pilates, yoga en gymsessies waarbij je de armen traint.

Check nu uit deze serie de Training sport-bh en Training Indy sport-bh.

mujeres deportistas con ropa y sujetador Nike

Mid-intensity sport-bh

Heb je liever een extra dosis ondersteuning? Als je regelmatig traint of een dancing queen bent en je gespecialiseerd bent in draaien, is de mid-intensity sport-bh all you need! Dit type bh zorgt voor een secure fit en garandeert het comfort. Hierdoor ben je minder snel afgeleid van afzakkende bandjes en een omhoogkruipende zoom en kan jij je focussen op je snelheid tijdens het hardlopen, squaten en elke andere workout!

Wij tippen je de Training Swoosh Mesh bh en de Training Rival bh.

mujeres deportistas con ropa y sujetador Nike

High-intensity sport-bh

Voor liefhebbers van zeer intensieve sporten zoals voetbal, hardlopen en HIIT, is de high-intensity sport-bh een perfecte buddy. Als je een sporty chick bent, is deze sport-bh van jou.
Dit model bh is een meer gestructureerd ontwerp, de high-support sport-bh biedt de perfecte balans van controle en comfort, zodat je gemakkelijk kunt trainen. Deze bh’s zijn ideaal voor sporten met een hoge intensiteit en zijn vooral comfortabel voor ladies met een grotere cupmaat. Zeg maar, doei rugpijn!

Maak nu kennis met de supportive Nike Training Alpha Bh en de Flyknit sport-bh.

mujeres deportistas con ropa y sujetador Nike

EXTRA’S!

Functionaliteit is natuurlijk de key bij het uitzoeken van je sport-bh, maar dit is niet alles. Nike verwerkt daarom veel details bij het creeren van dames sporttops. De felle kleuren en on-point details helpen je bij het kiezen van jouw favoriete sport-bh. Als de temperatuur stijgt en het zweet je uitbreekt, is een Nike bh met Dri-FIT-technologie onmisbaar. Deze Nike-technologie voert zweet direct van de huid af om je droog en fris te houden tijdens elk type training.

Fiets fans en runners kiezen voor een bh met een racerback design uit onze Nike sport-bh collectie. Deze sport-bh zorgt ervoor dat jij je in alle vrijheid kan bewegen zonder afleiding van schurende naden en bandjes op de rug. Deze bh vermindert ook de schouderdruk – een gym essential met maximale ondersteuning!

Nu je aware bent van de type sport-bh’s, kies je met gemak jouw favoriete sport-bh uit onze volledige collectie sport-bh’s. Check it out girl!

Lees meer zoals dit

Volgende blog