jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 16/08/2022

Back to school sorted

Klaar om je voor te bereiden voor Back To School? We got you!

Het nieuwe schooljaar begint bijna! Ben jij er al helemaal klaar voor? JD heeft de freshest Back To School items om jou het schooljaar door te helpen!

Het is nooit te vroeg om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. Een nieuw jaar betekent een fresh start, en daarbij hebben de kinderen de nieuwste spullen nodig om er weer helemaal tegenaan te kunnen.

Heb je wat inspiratie nodig om de kids in stijl terug naar school te sturen? Check this out!

Click Refresh

Nieuw jaar, nieuwe uitrusting. It’s time to click refresh en switch up ‘fits voor het nieuwe schooljaar.

Nieuwe schoenen nodig? Grote merken als Clarks, Kickers en meer hebben je de musthaves voor jou! Mis ook de triple black editions van Nike en adidas niet.

Dat is nog niet alles. We hebben ook allerlei jassen voor wanneer het weer slechter wordt, en rugzakken om hun schoolspullen in op te bergen.

Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk onze speciale Back to School hub, die vol staat met alles wat de kinderen nodig hebben om in stijl terug te gaan.

Om ze enthousiast te maken voor het schooljaar, hebben we een heel nieuw pakket stickers op IG gezet. Wil je wat Click Refresh freshness toevoegen aan jouw stories? Vind het stickerpakket door te zoeken op ‘ClickRefresh’.

Lees meer zoals dit

Volgende blog