jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 23/08/2022

Hoodrich heads to Paris

Terwijl we nu nog genieten van het warme weer en de blauwe lucht, zal het niet lang duren voordat we onszelf weer moeten voorbereiden op de koelere nachten. Hoodrich is terug met brand new heat dit seizoen, gemaakt om je fresh te houden voor beide.

Hoodrich is sinds de lancering bij JD in 2019 steeds populairder geworden en heeft de street game veroverd met hun op urban muziek geïnspireerde stijl, perfect om mee uit te gaan of om in te chillen.

Terug met een collab met merk ambassadeur Fumez the Engineer, in Parijs. Hoodrich gaat de straten van de stad op met de nieuwste looks uit deze collectie.

Wanna see what’s new? Bekijk de drop hier.

Fresh Fits

In samenwerking met oprichter Jay Williams en de rest van de crew hebben Fumez en zijn team alle iconische plekken in de modestad van Europa bezocht.

Waar duurzame stijl en comfort koning zijn, gaat deze collectie een stapje verder met unseen colourways, zoals de gedurfde rode Lychee en opvallende blauwe Soladite edities, maar ook de classic Turbulence, Black en Heather Grey tinten zijn terug.

De collectie bestaat uit zomerse T-shirts en sweatshorts maar ook sweaters, hoodies en joggers om je klaar te stomen voor de colder days.

De ontwerpen zijn allemaal afgewerkt met Hoodrich logo’s en zijn gemaakt van ultra-zacht katoen en poly-katoen mixen voor een premium gevoel.

Draag ze als een combo of mix & match om een statement te maken. Afgewerkt met de kenmerkende verborgen zakken met rits aan de binnenkant van de mouwen en broekspijpen om je street essentials in op te bergen.

Geïnspireerd door de nieuwe collectie? Maak je nu klaar voor het komende seizoen met de nieuwste collectie van Hoodrich!

Lees meer zoals dit

Volgende blog

ENTERTAINMENT | 15/05/2024