jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 31/12/2020

Back yourself met Under Armour

Altijd op zoek naar nieuwe manieren om je beter te kunnen focussen en je prestaties naar een next level te brengen? Under Armour launched speciaal voor jou hun nieuwste campagne ‘Back Yourself’.

Deze campagne motiveert ons om te werken aan verbetering en onze doelen te bereiken. Zo zorgt UA ervoor dat we 2020 achter ons kunnen laten en 2021 samen sterker dan ooit in gaan! Tijdens deze campagne draait het om jouw persoonlijke doelen en prestaties, maar ook je struggles binnen jouw fitnesstraject. Of je dat nu thuis in je woonkamer, op zolder bij je ouders of buiten in het park doet. Check it out!

 

De nieuwste fitness ‘fits van Under Armour are made to move. Door je koel en droog te houden met nieuwe looks en de beste techs kun jij je doelen met gemak bereiken. Bij JD hebben we alles wat je nodig hebt om in maximaal comfort te trainen.

Van hardlopen en yoga tot gewichten en rustmomenten, Under Armours workout ‘fits got your back. Deze UA sport gear ademt nieuwjaar fitness motivatie like no other.

 

The Power of Two

We werken samen met Under Armour om onze TikTok gemeenschap te helpen weer fit te worden en hun fitnessdoelen in januari te kunnen realiseren. Degenen die samen trainen, blijven niet alleen bij elkaar, maar houden zich ook aan hun voornemens! Dus waar je ook bent en met wie je ook bent, jij bent de baas over je routines – own 2021. Ga ervoor, gebruik de #BackYourself en @JDsportsNL en @UnderArmour en deel jouw Under Armour momenten met ons!

Refresh je workout essentials, #BACKYOURSELF en versla je persoonlijke record met Under Armour!

DON’T MISS OUT! Op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers, exclusieve producten, winacties en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Volg ons ook op @JDsportsNL en deel je stijl met #JDlooks <3

Lees meer zoals dit

Volgende blog