jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 29/12/2022

Beat The Elements Met Under Armour Storm Tech

Met de nieuwste serie hardloopschoenen van Under Armour, uitgerust met essentiële Storm-technologie, zit je altijd goed, ook als het weer tegenzit. 

Wat de omstandigheden ook zijn, UA’s HOVR Machina 3 Storm en Phantom 3 Storm trainers got you covered. Bekijk de volledige collectie hier. 

Rain ready hardloopschoenen 

De nieuwe Under Armour HOVR Machina 3 Storm is gemaakt voor hardlopen in de regen en maakt cardio gemakkelijker in een stortbui. Uitgerust met UA Storm in het bovenwerk, een technologie die water afstoot zonder het ademend vermogen in te leveren, blijf je droog en fris zonder oververhitting.  

Met een aerodynamisch ontwerp in de hiel voor een gestroomlijnd gevoel, de 3D-gevormde inlegzool wat de voet omarmt voor een stevig en ondersteunend gevoel, is dit precies wat je nodig hebt terwijl jij je doelen najaagt.  

Ze staan op een sponsachtige UA HOVR-middenzool die demping geeft aan je stap en energie teruggeeft om je vaart erin te houden. 

Ze hebben een rubberen buitenzool met grip voor duurzame tractie en zijn afgewerkt met 360 graden reflecterende markering waardoor je zichtbaar blijft, zelfs bij weinig licht.  

Ben op opzoek naar iets met extra snelheid en stretch? Zoek niet verder dan de UA HOVR Phantom 3

Deze schoenen hebben een voorgevormd middenvoet paneel voor structuur en een gebreide kraag met externe hielsteun voor extra ondersteuning. 

Binnenin is dit silhouet gevoerd met een SpeedForm 2.0 sockliner voor een comfortabel gevoel dat ook ademend is, terwijl ze op een gedempte UA HOVR tussenzool staan voor een soepele, responsieve run. Ze hebben een rubberen buitenzool voor ultra stevige grip en zijn afgewerkt met reflecterende details zodat je gezien wordt in het donker. 

Shop de Under Armour Storm sneakers hier en smash je run, ongeacht het weer!

Lees meer zoals dit

Volgende blog