jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 22/07/2022

Betreed IVYTOPIA met adidas x IVY PARK

De nieuwste collab tussen adidas en IVY PARK is binnen! Maak je klaar om IVYTOPIA binnen te treden…

Beyoncé’s iconische IVY PARK heeft weer een nieuwe collectie uitgebracht in samenwerking met adidas! Onder de naam ‘IVYTOPIA’ laat de gloednieuwe collectie zich inspireren door de transformatie en evolutie van de wereld, met een focus op optimisme en hoop. Met silhouetten voor zwemkleding, activewear en innovatieve staples. Check de nieuwste looks hier!

adidas x IVY PARK

Maak een reis naar IVYTOPIA. Queen B is helemaal in voor positieve vibes met deze collectie!

Met de nieuwste IVY PARK-collectie kijkt Queen Bey naar de onbeperkte mogelijkheden om te ontsnappen naar je eigen persoonlijke nirvana en je oneindige potentieel te unlocken.

Een inspiratie van het natuurlijke en het bovennatuurlijke mengt zich naadloos in dit seizoen en creëert een unieke capsule van moderne silhouetten met een summer ready feel. Vooruitkijkend draait alles om de collectieve verbinding die we delen na een tijd van isolatie.

Ga voor felle bloemen, gemengd met aardse kaki’s en diep blauw. Metallic zilver tinten geven een futuristisch gevoel aan de collectie, terwijl gestroomlijnde mesh silhouetten en klassieke sweats je alledaagse look upgraden.

IVYTOPIA is niet alleen een collectie, het is een state of mind. Het gaat over het herontdekken van de wereld, opkomen en evolueren met een nieuw soort optimisme.

Hoe jouw persoonlijke IVYTOPIA er ook uitziet, een zonnig strand, bergen of de drukke stad, it’s time to embrace the light.

Verbeter jouw fitness wardrobe met de IVY PARK collectie bestaande uit sport bh’s en panty’s die net zo goed in de sportschool passen als bij een brunch afspraak. De innovatieve technologie van adidas wordt gecombineerd met een gestroomlijnd design, zodat je je workout aankunt in stijl.

Zomerse shorts met cargo-designlijnen voor een urban touch maken deel uit van de collectie, net als klassieke sweats en hoodies om je off-duty wardrobe te upgraden.

Shop de statement pieces uit de collectie, zoals een metallic zilveren anorak en een super sleek catsuit, maar ook fresh nieuwe badmode in asymmetrische pasvormen en gedurfde kleurstellingen. Neem de bikini’s en eendelige stukken van IVY PARK mee van het zwembad naar het strand voor het ultieme zomergevoel.

Queen Bey is niet te stoppen! Om je fits met adidas x IVY PARK compleet te maken, zijn er een reeks accessoires van hoeden, sokken en tassen in de kenmerkende tinten van de collectie. Te voet kun je je veters strikken in de kenmerkende adidas-silhouetten met een IVY PARK-randje. Bekijk de Ultraboost en Savage Trail sneakers in de kleuren Off White en Sandy Beige, en ook een kleinere Ultraboost speciaal voor de kleintjes!

Like what you see? Bekijk de nieuwste adidas x IVY PARK-collectie en doe mee aan je eigen IVYTOPIA! Shop de volledige collectie hier.

Lees meer zoals dit

Volgende blog