jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

ENTERTAINMENT | 27/04/2018

BETTER THAN EVER: THE NORTH FACE

Al sinds de 80´s is The North Face een merk met twee totaal verschillende kanten. Het merk spreekt niet alleen de sportieve doelgroep aan maar ook een grote groep rappers en jonge straatbendes. Door de jaren heen heeft The North Face zichzelf ook gevestigd als streetwear brand en worden de uiterst technische jassen ook gedragen als high-fashion items.

The North Face Jacket

De eerste samenwerking van The North Face was met APPLE, toen APPLE nog lang niet werd geassocieerd met Iphone´s en Macbooks. Het was een kortstondige samenwerking met een aantal riemen, caps en bodywarmers met het gekleurde logo van apple erop geborduurd. Jaren later werd een van deze old-skool bodywarmers voor $825 dollars verkocht op Ebay en een aantal weken later werd Drake ermee gespot. De meest succesvolle samenwerking tot nu toe is met  streetwear label SUPREME. Al sinds 2007 launchen SUPREME en The North Face elk jaar de meest gewilde items die binnen no-time zijn uitverkocht.

Ook dit seizoen heeft The North Face weer de beste combinatie van high-tech en streetstyle items voor heren. Shop de 1983 jacket voor de rainy-days in Army green of de Hoodie Overhead Redbox.

The North Face 1983 Seasonal Jacket
The North Face Redbox hoodie

Shop ook de JD Exclusive stijlen zoals de Redbox T-shirt in blauw en de comfy Mittelegi joggingsbroeken en shorts voor een meer laid-back look.

the north face redbox t-shirt
the north face mitellegi trackpants

Bekijk de rest van The North Face collectie online, inclusief de slides, classic caps en Camp duffle bags.

Lees meer zoals dit

Volgende blog